Hoppning (på världens finaste!)

Idag har jag hoppat Bellie, och som vanligt var jag nervös innan. Så därav trodde jag det kunde gå lite hur som helst. DET GICK SVINBRA! Hon var tjaffsig i skritten och ville inte ta förhållningar, så jag misstänkte att jag skulle ha en riktig rallykalle. När jag väl satte av i trav och galopp var hon ju hur trevlig som helst! Riktigt lyhörd och lyssnade för sätet väldigt bra, behöver inte alls ha nå mycket hand. Red mycket tempoväxlingar och hon var klockren! Båda galopperna satt kanoners oxå. Härlig känsla dedär att bara kunna rida lite långsammare med rumpan själv så följer hon med.
 
Framhoppningen gick även den jättebra! Rullade på riktigt fint, och hon var hur mjuk o trevlig som helst i munnen genom hela passet vilket gjorde att vi fick en riktigt bra rytm i anridning emot hinder.
 
Hoppade sedan den tänkta övningen för dagen, vilket gick med bravur. Jag ställde upp en 3-kombination för att utmana mig själv lite med tanke på hur det gick sist då jag fick käka ridhusbotten. De gick toppen idag, bara jag släppte min spärr och red på ordentligt. Hon hoppar ju allt bara ryttaren VILL. Så otroligt positiv är hon!
 
Hoppade en typ av bana sen, med studs, oxrar och 3-kombinationen. Som högst låg något hinder på 80 och något på 90cm.
 
Kommer lite bilder och film om en stund :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt att ni fick ett så bra pass efter att det gick som det gick och kändes som det kändes förra gången! Sånt gör alltid underverk för självförtroendet och ni är oslagbara tillsammans när ni arbetar ihop! ;)

2012-10-16 @ 12:28:19
URL: http://www.horsesalovestory.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0