Suck :-)

Ikväll har jag och M, med hjälp av S, lagat vattentunnan som inte velat funka. Dock så var de inte fel på själva tunnan, utan på något vis har vi varit snabba med att rycka ur sladden så att en grej från själva  tunnan följt med, och därför har själva uttaget gått sönder. Men nu är det ihoplimmat och lagat och imorgon när jag kommer vill jag inte se en isfläck, för då jävlar. :-P
 
Tog sedan in ett gäng hästar med hjälp av M och M. :-) Tuuusen tack! O under tiden hade fina L mockat åt mig samt fixat hö och vatten. TACK!
 
Skydden satt åt helvete, haha. Dom täckte fan inte ens halva benet på stackarn.... Och medium kommer att bli för långt, då detta är de längst som går att ha på henne. Så det blir inge av med dessa skydd. Suck.

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

tråkigt att dom inte passade :( ett tips, mät ett par skydd som passar henne och nästa gång du köper begagnat eller nytt be om mått :)

Svar: Bad om mått eftersom de är längden som brukar vara problemet, aldrig sidorna, det har jag aldrig varit med om. ;o
Josefine Fred

2012-10-29 @ 22:36:45
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Anni

Shit vilka korta ben hon måste ha!:0 ravelli har L i likadana skydd, och de sitter perfekt :D han är ju ändå bar 162 cm hög..

Svar: OJ. Har läst att de är superstora i strl! Haha. Att Medium oftast är som Full. Så tänkte att Small borde bli perfekt, men icke. Bara i längden. Runt gick dom inte :-/ Supersmala var dom om jag jämför med mina skydd från Globus och Hööks i Small/Ponny.
Josefine Fred

2012-10-30 @ 11:13:29
URL: http://Teamoveson.blogg.se
Postat av: Frida

kan iten den här modellen fungera då? http://www.horsemeup.se/index.php/hastutrustning/benskydd-1/senskydd-event-plus.html visserligen är remmarna elastiska men man kan iten dra en rem stenhårt och den andra jättelöst eftersom hålen finns till hjälp om du förstår vad jag menar :P eller där det är vanliga spännen, såna som finns läderskydd typ såna här http://www.horsemeup.se/index.php/hastutrustning/benskydd-1/senskydd-chantilly-lader.html

Svar: Snygga! Men sånadär gillar jag inte för då kan de bli att om hästen är emellan dom spännena, så måste man antingen spänna för hårt, elr för löst. Haha. Men tack så mkt för tips!! :) De uppskattas :)
Josefine Fred

2012-10-30 @ 20:27:27
URL: http://standardbred.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0