Vila

Som jag skrev igår så vilar Bells idag. Har varit ut en sväng och mockat och fixat, och pussat lite på henne! Lillsnuttan. En rolig grej är att hon fortfarande möter mig i hagen :-D Så skoj! Annars brukar hon under vinterhalvåret gärna buttra till sig och vända på klacken och gå när jag ska hämta henne. Men under somrarna är hon supersocial och vill inget annat än att komma till mig. Så jag har bara gått och väntat på när hon ska börja göra tvärtom? Men det har inte hänt än *peppar peppar*.  Igår så gnäggade hon till o med när jag kom ner till hagen, trots att hon stod och ÅT, så hon dissade höet och kom till mig. Hur kul som helst! Även om jag vet att jag förmänskligar det hela lite, men jag kan inte låta bli att tycka det är kul att hon visar att hon vill umgås, såklart.
 
Var in på Hööks en sväng efteråt och lämnade in ett par ridbyxor jag endast använt 4 ggr som är helt trasiga i grenen. Kul. Så jag fick pengarna tillbaka, och så köpte jag istället två par reflex-skydd åt B. Då jag är less på vanliga reflexer som man sätter utanpå skydden. Dålig passform och kvalité. Så jag hoppas att dessa skydd är bättre.
 
Någon som har sånahär? Vad tycker ni om dom?
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag har ett par liknande fast oranga (stavning?), av märket Horze. Jag tycker dem är superbra, lätta att sätta på och eftersom dem är så mjuka så passar dem lite olika benformer :)
Dem syns ju från olika håll så det är perfekt, och så slipper man använda "vanliga" benreflexer över benskydden om man måste använda skydd när man rider ut. Gillar dessa!
Har dessutom Horze ridtäcket, bootsen, grimman och tränsreflexerna så att man kan matcha och verkligen synas nu ute i höstmörkret :D
Rosa är dock snyggare, det kommer nog bli tjusigt på Bellis :)

Svar: Härligt!! :) Hoppas Hööks kvalité på dom är lika bra då. :-) Jag har oxå Horzes reflextäcke, de orangea, tycker de är supersnyggt! Men använder de aldrig för jag tycker inte om o hålla på med en massa ridtäcken, de stramar åt och sitter dåligt osv. haha :P Så jag köpte ett rosa set från Hööks förra året. :-)
Josefine Fred

2012-10-13 @ 11:50:24
URL: http://ridtravarna.blogspot.se
Postat av: Emelie

Det borde nog vara typ samma kvalité :)
På mina spännen har det dock börjat komma ut massa trådar, men man kan ju ha på lite genomskinligt nagellack så trådarna håller sig kvar ;)
Jag fick setet av en vän som inte hade användning för det, det är storlek 165 på täcket... Min har 135, så att det stramar någonstans är nog det sista det gör ;)
Vad innehåller det setet och vad tycker du om de olika grejerna? :) funderar nämligen på att sälja mitt och köpa det rosa på hööks :) Köpte de rosa bootsen, men dem var helt trasiga efter en endaste tävling :P

Svar: Ja :) Om inte annat har Hööks så sjukligt bra service så de är aldrig något problem att lämna tillbaka om grejerna inte håller.
Jag köpte brösta, ridväst till mig och fyra små benreflexer. Benreflexerna var lika dåliga som alltid och sprack efter några ggr, så dom köper jag inte igen. Bröstan älskar jag! Den är jättemjuk o smidig och inte trasig nånstans, samma med min väst. Och nu har jag köpt dessa rosa reflexskydd som jag hoppas ska hålla :-)
Josefine Fred

2012-10-13 @ 12:15:58
URL: http://ridtravarna.blogspot.se
Postat av: Linn

Jag har 2 likadana fast ett par vita och ett svarta, jag tycker dom funkar suvuränt, sitter bra, dock kan den glida runt om man spänner för löst.
Jag hoppar Morado på sånna och det funkar jätte bra, varken han eller jag "stör" sig på det, dom är smala och han har aldrig fått skav utav det. Jag tycker om dom, fast "vanliga" skydd tycker jag har bättre passform och är lite enkare att sätta på..

Svar: Ok tack för svar!! :)
Josefine Fred

2012-10-13 @ 12:47:47
URL: http://mysweethorses.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag har sånna rosa och tycker de är bra, en aning stora i strl. Har L på mina och de passar både bak och fram (lite stora i fram) och jag har ett halvblod som är ganska grov. Haft dem ett år och de är fortfarande hela och fina:-)

Svar: Oki! Dom sa på Hööks att de var rätt små i strl, haha. Köpte M fram och L bak.. Får se om de blir bra :-)
Josefine Fred

2012-10-14 @ 10:01:02
Postat av: Carro

vet inte om jag är blind eller så (hehe) men jag ser rosa reflexer myyycket sämre än silvriga/orangea, höll på att köra på en stackars ponny en gång som hade rosa reflexer för att jag inte såg dem :D

Svar: Ja tanken har slagit mig att de kanske är så! Men med tanke på reaktionen vi får i mörkret på uteritterna så verkar de som om dom ser oss likaväl som när vi har gula ;d Så får hoppas på de!
Josefine Fred

2012-10-14 @ 17:01:21
URL: http://silverbern.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0