Galoppklättring

Idag fick det bli galoppbacken för fröken Bus. Det första jag kom på när jag ridit en bit hemifrån var att FAN jag har glömt reflexer.. Jaja, tänkte jag, håller vi ett högre tempo så kommer vi hem innan de blir mörkt. Rider vidare ett par minuter och märker att FAN, telefonen är kvar i stallet. Orkade verkligen inte vända, men jag planerade om vägen då jag inte vill rida offroad skogen utan telefon.
 
Red längs en bilväg i skogen ett par ggr fram- och tillbaka, i skritt och trav med olika sidvärts. Skänkelvikningar och början till öppnor. Gud så känslig och lyhörd hon var!! Jättefin verkligen. Efter traven blev hon dock taggad. Tog lite galopp sen och JÄVLAR så taggad hon är just nu. Står och studsar på stället i galopp, hon blir taggad, frustrerad och så upprörd. Kastar sig iväg och slänger sig åt sidorna. Here we go again, den årliga höst- och vinterhästen visar sin sanna skepnad. Annat äre på sommarn då hon är precis som jag vill ha henne! Haha.
 
Vi red vidare bort till galoppbacken i vilket fall för jag tänkte att nu ska hon få galoppera, och JOBBA. :-) Så hon får ur sig lite energi. Och gud så otroligt fin hon var!! Älskade lilla häst. Jobbade i lång och låg form HELA backen upp i BÅDA galopperna!! Stora, fina kliv. Om än lite fort ibland men vad gör det? De här är fjärde ggn vi rider i denhär backen, och för varje gång har det blivit markant skillnad. Vilken fantastisk träning. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0