Hopplektion

Imorse var det dags för en hopplektion igen. :-D Jag fick hoppa bana idag igen, men med kortare distanser, snävare svängar och med mycket brytna linjer. Det gick jättebra!! Vilket team vi börjar bli jag och Bellie. Det gick hej dundrande fort idag dock, haha. Hon var stark och jävlar i min lilla låda vad pigg hon var! De kändes jättefort men det ser säkert inte fort ut på filmen bara för de, haha.
 
Hon hade kunnat vänta lite mer på mig om jag ska vara petig, men jag klagar inte då allt blivit så mkt bättre på senaste tiden. Elr, vi utvecklas fortfarande ständigt ända sen efter hennes skada för 1 år sen. Så jäkla kul! Vi hoppade idag även mur, grind osv. som sist. Och hon börjar titta liiite på muren, men så fort jag e på henne då så hoppar hon nemas problemas, och nästa gång behöver jag inte göra annat än rida som vanligt. Så de e skönt att jag vågar lite mer nu, och inte börja fega ur när hon gör det. Tydlig som sagt, är vad jag måste vara med henne.
 
80/90cm låg rundan på idag, alltså samma som sist. Gunilla tycker det är en perfekt höjd för oss i dagsläget, vilket jag kan hålla med om.
 
Vad ROLIGT det är att hoppa! :D Denna gång kommer även film. :-) Om de ens är av intresse? Verkade gaaanska dött på den fronten sist jag la ut film, haha. :-P Jaja, om inte annat tycker jag det är kul själv med film, att gå tillbaka i arkivet osv. Så de spelar väl egentligen mindre roll. ;) Alltid kul med kritik dock!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hoppfantast som jag är så tycker jag det är MYCKET roligare att titta på en hoppfilm än en dressyrfilm då man bara rider runt runt, även om hästen går skitbra och det ser trevligt ut :)

2012-09-20 @ 18:00:50
URL: http://kickarn.wordpress.com
Postat av: Sofia Spelkvist

Min man filmar mig mycket på träningar och även när jag rider själv det är jätte nyttigt och riktigt kul att gå tillbaka och se skillnaden :)

Svar: Sånt e kanon!! :) Jag älskar filmer/bilder, så man kan gå tbx o jämföra. :-D Och se framsteg/bakslag man gör, och man ser ju även hur man faktiskt sitter och rider. ;d
Josefine Fred

2012-09-20 @ 19:41:41
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0