Hoppning

Idag hoppade jag för första ggn på typ 3 veckor! :-) Det gick asbra!! :) Red dit med Linnea och Quantas, och Fanny och Carro följde med och fotade/filmade och hjälpte till att bygga/plocka undan. TUSEN TACK!! :) Fanny red även fram B åt mig i skritt och trav, supersnällt!
 
I början var hon gapig och sådär som hon varit senaste dagarna, men inte lika hängig i traven som hon varit. Och i galoppen blev hon otroligt tillfreds, så där blev hon riktigt nöjd. Högergaloppen var väldigt, väldigt fin idag och i princip helt 3taktig!! Så satans kul. Var en riktigt stor skillnad. :-) Den kändes nästan som vänstern.
 
Hoppade 3 hinder uppställda över medellinjen, och hoppade dom som i en 8a typ. Galoppbom framför varje. :-) Gick jättebra, men hon hoppar ändå med hängande framben? Testade höja lite och se vad som hände, och ja.. tekniken är densamma. Dom hänger nåt så otroligt domdär små frambenen. Men jag får prova mig fram. :-) Hoppade 90/1m idag, suuuperglad! Jag pressade mig själv lite så 1 stopp fick vi, men inge mer. Efter den ggn beslöt jag mig för att testa 1m igen, alltså samma höjd, och då la jag till spöet i förebyggande syfte ett par ggr och då blev hon genast övertygad om att hoppa igen.
 
Jag blir ju så otroligt passiv och slutar rida när hindren höjs, men idag gick de tametusan svinbra. Tvingade mig själv att rida på framåt och inte tjuvhålla i tygeln. ;)
 
Fina fina B!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0