Stallmys!

Var och tog ut hästarna med Malin imorse. :-) Jag hade glömt ställa larmet och vaknade 07.10 i ren panik, haha. Stackars Malin fick vända och hämta mig för jag hade inte svarat på smsen.. Hehe. ;)
 
Sedan pysslade vi på lite i stallet, mockade osv. Efter det for vi och kollade på lite hopptävling en klass.. Och efter det så red vi ut en sväng. :-)
 
Bellan skötte sig rätt ok idag, elr ja, egentligen väldigt bra. Hon kan till och med ligga efter i skritt när någon travar/galopperar iväg framför oss. Stolt mammahjärta. <3 Men när Elisa for iväg i galopp andra ggn tyckte Bellsan att friden var över... Hon studsade och for, och taggade till som en jag-vet-inte-vad. Men tack o lov blir hon inte ens hälften så "farlig" som hon blivit förr, för då har hon blivit helt blockerad i huvudet och kunnat göra vad som helst. Så jag är ändå jättestolt!
 
Nästan hela vägen hem så såg hon inte skymten av Elisa, så hon var faktiskt jättejobbig där rätt mycket. Hon vägrade slappna av och lyssna, utan körde sitt egna race (i skritt). När vi körde igång i trav igen så lugnade hon ner sig och blev riktigt trevlig. Och sedan tog jag en längre galopp längs vägen hemåt, och gud vad fin hon var! Jag tränade även på att släppa ner benen och komma ner i sadeln då jag annars gärna spänner dom. Gick bra bitvis. Men B var som sagt jättefin och jobbade trevligt i form om än att hon blev stark ibland. Men hon behövde dedär för hon slappnade av och pustade rejält efter.
 
Så det slutade iallafall bra. :-) Även om hon gick spänd som en fjäder i skritten hem.. Måste iaf säga att jag är så extremt nöjd med mitt nya träns. Det känns en otrolig skillnad, jag kommer aldrig använda nåt annat på henne! Kommer en utvärdering när jag ridit ett hoppass med det oxå.
 

Prinsessan i sin nya fina grimma!





Kommentarer
Postat av: Emma

Aw, finaste BellieBus! <3 Hon var verkligen jättefin i grimman!!

2012-09-02 @ 19:52:49
URL: http://www.horsesalovestory.se
Postat av: Caroline

Fin hon var i grimman! :)

2012-09-02 @ 21:47:55
URL: http://xn--stallprni-02aa.se/
Postat av: Caroline

Blev visst fel bloggadress xD

2012-09-02 @ 21:48:19
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Q Ord och inga visor!

Vad roligt att läsa att du är så nöjd med tränset.Eller ja NI kanske man ska säga. När det faller ut så där väl som det verkar göra för er och det känns bra på alla sätt är det ju verkligen värt alla pengarna som tränset kostade.
Glad för eran skull.
mvh/Q

2012-09-02 @ 22:08:43
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0