Tränset har anlänt :-)

Det kom in till butiken igår, och redan idag har jag det! Awesome. Jag har köpt det denna gång från Strömsbergsgård, och jag rekomenderar er att köpa därifrån om ni vill ha ett Micklemträns. De har även sänkt priset till 1500:- för competition, och 1400:- för multibridle. Så nu finns Competition inne i lager för er som vill ha.
 
Galet snyggt med svart ju! Ska även testa clipsen nån dag, för det har inte jag gjort ännu. Men blev rekomenderad de när hon blir het och stark, så tänkte testa det på nån uteritt. :-) En mysko grej var att det följde med fyra clips, och fyra bettremmar? Hm.. Kanske lätt o tappa bort clipsen.. Men bettremmarna? Haha. Har 4 såna över nu, + 2 bruna eftersom dom är för korta för B.
 
Är ni fler därute som har ett sånthär eller ska köpa? Skriv gärna era erfarenheter av tränset. Vet att jag inspirerat minst 3 st att beställa ett, vilket är hur kul som helst med tanke på vilket toppenträns det är för våra fyrbenta vänner. Så ännu en gång så rekomenderar jag tränsen skarpt!! Nu har jag två st och mina gamla åker upp på vinden.
 
(OBS, även dessa tyglar till salu! Har alltså både ett par bruna och ett par svarta gummityglar till salu)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Får man alltså tävla i detta? Funderar starkt på ett :)

Svar: Jajjemen till o med dressyr! :D
Josefine Fred

2012-09-11 @ 15:55:46
URL: http://amanor.blogg.se
Postat av: Erika

Funderar oxå starkt på ett. :)
Kanske värt o köpa o pröva

Svar: Utan tvekan!
Josefine Fred

2012-09-11 @ 15:57:33
URL: http://eriikapettersson.blogg.se
Postat av: Emma

Satt och fingrade på beställningsknappen idag, men har bestämt mig för att avvakta tills jag ser att den här månaden blir som jag tänkt, men jag ska ha ett! ;)

Svar: Men vafan Emma, ta på faktura! ;) Haha
Josefine Fred

2012-09-11 @ 16:08:25
URL: http://www.horsesalovestory.se
Postat av: Sandra

Åh! Jag är så sugen på att köpa ett sånt! Tror Slizer skulle fungera super på det.. Synd att jag är så fattig just nu bara, haha :P

Svar: De är värt varenda krona! :-D
Josefine Fred

2012-09-11 @ 16:21:21
URL: http://sandrastrom.blogg.se
Postat av: Julia Kling med ridtravaren I Hear Music

Vad kostade tränsen? :)

Svar: Som det står i inlägget här så 1500:- :)
Josefine Fred

2012-09-11 @ 19:36:23
URL: http://oneofmusic.wordpress.com
Postat av: johanna

Jag skulle vilja ha ett multibridle, men får man inte tävla på det då? Vissa säger det men jag hittar inget i TR som säger det... Men det känns ju lite onödigt att köpa ett träns om jag sen inte får tävla på det - förutsatt att hästen tycker om det såklart :)

Svar: Jo du får tävla på micklemtränsen, men inte med clipsen. :-)
Josefine Fred

2012-09-11 @ 22:04:30
Postat av: Emelie Löfström

Jag är kanske intresserad av de avarta gummityglarna. Vad vill du ha för dem?

Svar: Jag vet inte, nypris för hela tränset 1500:-.. Så 350:-? Eller vad bjuder du? Har ändå ingen anv för dom. Fint läder är de! :-)
Josefine Fred

2012-09-12 @ 09:27:35
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Postat av: Hanna - Foto & hästblogg

Sedan du har skrivit om det här tränset och gett din utvärdering på det funderar jag på att köpa ett. Inte för att min häst har några större problem med de tränsen jag använder nu men det verkar ju verkligen vara bra ergonomiskt för hästen. :) Dock får det vänta någon månad för just nu har jag inga pengar att lägga ut på det just nu. ^^
Men hur stor är full på ett ungefär? Min häst har väldigt stort huvud och kan inte ha låg nosgrimma eller vanlig engelsk i storlek full för det är för litet. Vet du vilken storlek som är den största? :)

Svar: De tycker jag att du ska göra! Om han har så stort huvud tkr jag du ska ta large horse. Dom är något små i strl. :-)
Josefine Fred

2012-09-13 @ 07:57:18
URL: http://polarskens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0