Uteritt

Red ut i skogen idag, och längs vägarna. Red först skritt- och travövergångar, och sedan red jag tempoväxlingar och tränade på att forma henne i sidorna.
 
Idag var hon väldigt tittig, men hon försöker ju ändå lyssna. Men fick vara extra tydlig idag för att få henne dit jag ville, men samtidigt fick jag släppa lite på kraven. Är nog inte lätt att ha sånadär svängningar i humöret beroende på årstid osv. LillBellsan. :-) Hon skötte sig fint iallafall! Men hon blir riktig gapig och stretar emot så in i bomben när hon går i sin egna lilla värld och takt, och ber jag t.ex om en halt då så slår hon sig fri och tokgapar och går emot. Men då gör jag bara fler upprepningar och för var gång blir de bättre o bättre.
 
Hon har en sådan period nu och det är bara för mig att finna mig i det.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack för hjälpen med Donna idag! :)

2012-09-08 @ 00:12:09
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Q Ord och inga visor!

Det är nog jag som ska tacka ödet.Han ramlade ju bara in i mitt liv lite hastigt och lustigt.Och att jag behöll honom övergår mitt förstånd hahaha..Han var ju inte direkt muntergöken själv om man säger så.

Att han öht skulle tänka tanke på att byta ut "c" mot mig där i början verkade inte finnas på hans karta.
Jag var faktiskt inte speciellt omtyckt av honom öht.Och ett tag undrade jag faktiskt om jag öht skulle nå fram.Och det var flera ggr jag ifrågasatte min egen kunskap för han var inte direkt lättflirtad .En på miljonen.Och jag kommer nog aldrig träffa en sådan häst som han igen.
mvh/Q

2012-09-08 @ 13:37:22
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0