Now and then

Matfors 2011, 90 cm:
 
April 2013 90 cm:


Det är alltså 2 år mellan filmerna. Och den övre är den senaste tävlingen lokalt, innan tävlingen i söndags. Jag blir så stolt! :') Det går inte att förklara den lycka jag kände i söndags när vi var klara med den ritten.. klockren känsla rakt av.

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh, jag kom ihåg den tävligen SÅ väl. Fy tusan så ni utvecklas och jag är banne mig så stolt över dig min fina, fina vän!

Svar:
Josefine Fred

2013-04-08 @ 21:06:41
URL: http://rajala.blogg.se
Postat av: Rosanna

Grattis! Vilken skillnad på sprången nu och då - duktiga :)

Svar: Tack :-D:-D:-D
Josefine Fred

2013-04-08 @ 22:23:04
URL: http://kattmedpistol.blogg.se
Postat av: Othilia

Vilken skillnad! Super bra jobbat :D

Svar: Hihi tack Otto :D <3
Josefine Fred

2013-04-09 @ 09:50:27
Postat av: Linda

Vilken skillnad :D Du är så duktig, men främst modig! Jag kan ju inget om hoppning men man ser ju en klar skillnad, nu är hon ju mer självsäker och ser lugnare och finare ut i galoppen också, tummar upp!!

P.s hur har du "kontrollerat" eller hur jag skall uttrycka det kommentater där det är så starka åsikter om hur du rider och att det ska vara si och så och dittan och dattan? Hur stänger du av o.s.v? Hur har du bemött de kommentarer os.v.?

Svar: Tack så mkt! Den största förändringen o den viktigaste de är min inställning :-) Med den kommer vi långt.
Jag läser o funderar på alla kommentarer jag får. Men när jag får såna som jag inte håller med om eller kan ta åt mig av så tänker jag att jag har tränare som hjälper oss, och både jag och höst utvecklas varje vecka. Jag får kommentarer ofta av folk jag vet är väldigt duktiga, och alla dom samt min tränare o mina vänner är överrens. Deras ord samt min känsla väger 100 ggr tyngre än en random anonym som skriver motsatsen på min blogg. ;-)
Josefine Fred

2013-04-14 @ 14:29:46
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

SV: Härligt, du är jätteduktig, vet att du har fått kämpat med din häst, hon verkar inte vara den lättaste så heja :)

Ja okej, känns ju trist när random kommer och tycker till och säger saker som varken jag eller min tränare tycker stämmer eller håller med om, när folk inte kan se de stora förändringarna och när de tror de kan och vet mer om hästen och situationen, att man ska peka och tycka det mesta är inte riktigt bra.. så himla trist och även om man inte skall ta åt sig allt så gör man ju det på sätt o vis, även om jag inte håller med o även om man fortsätter köra sitt rejs.

Svar: Tack! De är du med. :) Härligt att ni verkar vara igång igen :D
Ja de är ju verkligen trist! Alltså, de är helt ok att komma med tips o kritik osv. men att komma och verkligen domdera och säga hur det ska vara osv. när man uppenbart inte känner varken häst eller ryttare, elr vet dess historia, de tycker jag bara är löjligt. Och sen, om man utvecklas i stadig takt, då förstår jag inte vad som är fel att fortsätta i dom banorna..

Det allra sjukaste var väl när flera st skrev att B var livsfarlig att hoppa och att de absoluuut inte skulle hoppa bana på en sådan häst, och att vi bör hålla oss till dressyr och på marken. Haha. Ganska skrattretande faktiskt. Sånt kopplar jag bort, men visst, de e klart man tar åt sig med en gång. Men sen när man andas och tänker efter själv, så inser man hur de egentligen är, oså kan man lägga de bakom sig och lyssna på de man litar till och på en själv, på känslan.
Josefine Fred

2013-04-14 @ 20:32:33
URL: http://www.mittangsull.blogg.se
Postat av: Linda

Sv; Tack för dina ord och tips :) Jag har förstått att du fått tagit mkt skit och det är ju så irriterande med folk som kan och vet allt, jag har lärt mig ju mer jag lär och rider att det måste vara oerhört svårt att kommentera en annans ridning och speciellt över nätet, hur kan man ge en ärlig kommentar över en sådan liten del man får se?

Jag har fått tagit skit men även om det gör ont så kör man på och man går ju framåt, man utvecklas ju hur mkt som helst och bara det är ju ett kvitto på att man gör rätt och andra har..fel?

Jag tycker faktiskt du gjort ett kanonjobb med din häst, vet att jag sagt det ett par gånger nu men inte många jag ger sådan beröm, du är både modig, klok och tålmodig och verkar vilja rätt och gå the hard way. B har tur som kom till dig och jag tror hon kan bli ÄNNU finare ;)

Hoppa på för fasen du är ju på något vis en förebild och "ett hopp" för de med hästar "som inte är hopphäst" samt att en travare kan bli sån fin dressyrhäst. Ingenting är omöjligt bara man har kärleken, kunskapen och tålamodet!

2013-04-14 @ 20:53:42
URL: http://www.mittangsull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0