Ponnyhoppning

Varit o kikat på ponnyhoppning idag. :-) Körde dit ensamen, haha hjärtat i halsgropen JA! Jag har jordens sämsta lokalsinne så det var bara att slå på uppmärksamheten och börja tänka till, läsa skyltar m.m. Huvva ;) Var alldeles skakis när jag klev ur bilen. Nojjig.se.
 
For till syrran sen o träffade lite fina släktingar <3 Trevlans. Nu ska jag nog typ.. åka till stallet? Eller ta en dusch eller något. Får se. Är helt slut, för jag har suttit och varit cpnervös på läktaren idag, eftersom de är min tur imorgon. Men jag ska försöka koppla bort allt och bara tänka att det är jag och B jag rider för. Jag rider för oss, inte för dom på läktaren, som en viss M sa. ;) Vi kör på det!

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh lycka till, det kommer gå galant tror jag :)
Du är så duktig på att rida B ! :)

Jag har iaf hittat ett stall nu som passar bättre, där nästan allt ingår, ridbana, kort bit till ridhus och så :D Nu ska jag säga upp min nuvarande stallplats och vänta 2 långa månader innan hon och jag kan flytta.
Kraam

Svar: Tack hihi :-)
Åh skoj! Lycka till :-D
Josefine Fred

2013-04-06 @ 17:04:27
URL: http://kitas.blogg.se
Postat av: Jennie

Jag ska hålla all tummar och tår jag har för er imorgon! Men jag tror det kommer gå asbra! Kom ihåg att andas och takten takten takten så kommer det gå askalas!

2013-04-06 @ 20:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0