Uteritt

Idag var det tänkt ett dressyrpass eller uteritt, men beslöt mig för det sistnämnda, och tur var väl det för dressyrsadeln fick åka tillbaka med sadelmakaren igen. När vi gick igenom den tillsammans var det en liten grej som hon missat, som hon skulle åtgärda innan jag får tillbaka den. I övrigt var den kanonfin! Lite synd att jag inte kunde ha den idag bara då jag velat testa min tixerant-gjord, men men. ;)
 
Red ut på en väldigt härlig uteritt på fröken B i hoppsadeln istället, och de gick super. Jag red längs en grusväg, först fram o tbx i travarbete med tempoväxlingar, sen fram och tbx i vardera galopp. Hon fick jobba i ett lungt tempo idag, och eftersom vägen svänger fick hon träna lite lagomt på förvänd galopp. Hon var väldigt lätt att få i arbete idag, då hon var avslappnad och inte sådär spänd och uppe bland stjärnorna mentalt. Men de kändes som jag hade fått babian-armar när vi var klar, för även om hon gick bra och var lugn, så var hon tung på nåt sätt. Hon tyckte ju det var dö-jobbigt så hon behövde visst lite extrastöd idag. ;-P
 
Imorgon lutar det åt konditionspass :-) Hade velat dressyra lite men tror inte sadeln blir klar tills dess. Men nu ska jag strax klä på mig och fara in till stan och köpa snarra på HEMMAKVÄLL!
 
Mumma!! ;) unnade mig en härlig glass efter stallet.. har blivit sjukt sugen på glass nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0