Uteritt

Hade tänkt vila för B idag, men jag var så sugen och peppad att fortsätta med de saker G hjälpt mig med igår. Dvs mina fötters vinkel, mina händer/armar och att slappna av i benen.

Gick asbra, och polett efter polett trillade ner för mig. Jag får ständigt påminna mig, och jag får ju inte alltid till det såklart, men jag vet hur det ska kännas nu, och det är ju ett steg i rätt riktning. De kan bara bli bättre nu! Det jag är gladast över är att jag nu äntligen lärt mig att vara mjuk i mina armar och inte använda mig av stenhårda armar för att få igenom nåt. Gittan visade mig igår, och berättade hur jag skulle tänka. Och vips så rider jag numera med sluten hand (som bl.a My JÄMT tjatar om) och avslappnade armar.
 
Tänk att det krävs så lite för att en polett ska trillas ner, men de krävs "rätt" förklaring. Vilket är olika för alla. Men det räcker att någon förklarar eller säger på ett annat sätt så fattar man samma sak som en annan tjatat om hur länge som helst. De är skoj!! Ridning är kul. ;-)
 
Jag fick även till känslan med fossingarna, att benet ska ligga längs med hästen. Det som är svårast är att slappna av i benen och låta dom vara fria, sluta pressa ner hälen. Jag måste tänka häl upp.
 
Red sen in i paddocken och kände av henne och kände efter om vi kunde få till det vi jobbade på igår, och de gick helt ok! Höll på dö. Haha. Så jobbigt. Red igenom LB:3an oxå för att se om jag kan den. De gick helt ok! Måste traggla in det mer så att det sitter bättre.
 
Jaja, hur som helst, ett ganska OK pass med fokus på bitar vi måste bli bättre på tillsammans. Inget superflyt då givetvis. :-)

Kommentarer
Postat av: Melina Jäderblom

Fotade du mig och Tille något? :D

Svar: Ja, de gjorde jag. :-) De är dock ganska gryniga och mörka bilder..
Josefine Fred

2013-08-28 @ 21:26:45
URL: http://melinajaderblom.blogg.se/
Postat av: Lina

Åh det är så härligt när poletter trillar ner ;D Känner verkligen igen mig i det där att det är först när man hör någon annan förklara en sak man förstår vad en annan menat. Därför superbra att träna för olika ju, man får plocka lite kunskap av olika tränare!

Svar: Precis :-D De e kanon!
Josefine Fred

2013-08-28 @ 22:56:44
URL: http://sirblacksmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0