Uteritt/småskutt

Idag stod en uteritt i alla gångarter på schemat. B var riiiktigt spänd, haha. Hon var LIVRÄDD för min bil, påväg bort från betet. Fullkomligt livrädd. Den hade hon spanat in redan när jag gjorde iordning henne, för där stod hon med snygghalsen och småfrustade. Väl uppe på ryggen så höll hon på krypa ur skinnet förbi bilen. Tvingade henne att nosa på den och ja, haha.... vad ska man säga.
 
Hon skötte sig fint idag. Hon var väldigt spänd som sagt men väldigt lyhörd! Det var dock inte alls läge för galopp ute, så vi gick in i paddocken och tog ett par varv i galopp i vänster varv, och sen jobbade jag några fattningar i höger. Hon kör in rumpan som attan i högervarvet, så jag försökte fatta galoppen med rumpan på rätt plats. Gick bra!
 
Sen blev jag lite hoppsugen, så gick upp på framhoppningen och småskuttade lite. Gjorde halt innan och efter hindren för att få henne att chilla lite. Travhoppade endast. Sen höjde jag upp ena till 80cm, om det stämmer att högsta på sockerbiten är 70? Jaja, travhoppade dessa två och de gick suveränt de med. Sen red jag hemöver igen. :-)
 
Nöjd! Och lika livrädd var hon för min bil när vi kom tillbaka, hahaha. Hon höll verkligen på krypa ur skinnet..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0