Vila

Idag står vila på schemat för Bellabus. Jag har en riktig slödagskänsla idag.. de riktigt känns att det är söndag. Vad nu söndag innebär. Känns som en riktig filmdag idag. ;) Men, jag har varit ganska aktiv ändå. For och gav Bella hennes mat, myste, masserade, gjorde övningarna och borstade henne ren och fin den lilla lergrisen, och avslutade med lite tutt-klining vilket är favoriten. Sedan pytsade jag ut en massa massa hö till dom i hagen. När denna balen e slut så flyttar vi hem hästarna vilket jag hoppas ska gå fort! ;)
 
Sedan for jag vidare till stallet med en massa grejer jag haft i källarn, o tvättat upp och lagat. Så jag var i stallet några timmar och fixade iordning i garderober, på hyllor m.m och nu börjar allt verkligen bli snyggt och ta form! ;) Och vilken ordning jag har. Undra hur länge det håller i sig, hihi.
 
Nu har jag en liten paus i mitt städande här hemma. Ser förjävligt ut på golven, och toan ska vi inte tala om. I övrigt ser de helt ok ut! ;) Sen blire gomiddag. Tänkte överraska min karl med fläskfilé och nystädat. De gillar han! Finns nästan inget mer han gillar bättre än ett städat hem. Och jag är oftast raka motsatsen till välstädad, bra kombination där. :-) .... som med allt annat gällande oss. Vi är verkligen varandras raka motsatser, men de kanske är de som är hemligheten. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0