Barbacka igen :-D

Var så himla sugen på att testa rida barbacka igen, en längre sväng och i alla gångarter, så jag skippade sadeln idag oxå. Från början i traven undrade jag hur jag nånsin skulle lära mig hitta ridningen barbacka, om de ens skulle gå? ;-) Jag gjorde mitt bästa och hängde med i Bellas rörliga trav och tog mantag, typ.
 
På hemvägen började jag jobba henne i öppnor, slutor osv. som vanligt, med mitt nya ridsätt, och de gick ju skitbra! Gick ju att hålla om med benen ändå, fast jag inte hade sadel. Jag är sjukt ovan att rida barbacka då jag brukar sitta LÖST. :-P Om de inte är en skrittur i skogen då vill säga. Men iallafall, på hemvägen i traven var hon döfin! Jag provade kräva mer, och att halvhalterna skulle gå igenom, och poff så satt jag ju som en smäck på henne, och hon jobbade asbra. :-) Så vi tog två galopper oxå på ängen som igår, och de gick så sjukt bra. Hon har en sån fin galopp! Och vilken toppenträning de är i denna snön oxå, då får hon ta i ordentligt. Både högern och vänstern var jättefina, och hon jobbade jättefint och tog varenda halvhalt osv. :-)
 
Hon är så fruktansvärt fin att rida nu när jag hittat en bättre ridning. :-D Sååå kul!
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha kommer ihåg när jag väntade på att få min nya sadel och då var sadellös. Red barbacka i flera veckor, tillslut vänjer man sig ;) Red lektion barbacka och då skulle vi hoppa sockerbitar och göra omhoppningssvängar passande nog, men som sagt hade jag vant mig så satt rätt stadigt ändå alltså :D

Fina B!

Svar: Kul!! :D Jag är astaggad att träna mera barbacka.. Svinbra för balans osv ju :D
Tack hihi!
Josefine Fred

2013-12-08 @ 19:15:43
URL: http://sirblacksmith.blogg.se/
Postat av: Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland

Åh så otroligt mysigt det lät! :)

2013-12-08 @ 22:41:13
URL: http://yohannafotograferar.blogg.se/
Postat av: Erika

Barbacka är ur mysigt men jag håller mig till ridbanan än så länge barbacka. :)
I skogen skulle jag ligga på marken rätt snabbt
;)

Men sjukt bra balans träning är det iallafall. :)

2013-12-09 @ 10:51:51
URL: http://eriikapettersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0