Nya däck

Idag har Bellas vrålåk fått nya vinterdäck. Upptäckte sist jag var hos veterinären med henne att däcken var spruckna. Fick panik och undrade om jag ens vågade åka hem med henne i den... Men de var ingen katastrof så de fick gå. Har dock inte kört henne sen dess. Men idag fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och for till en däckverkstad, köpte nya däck och fick dom omlagda och påsatta direkt. Skönt! Äntligen kan jag andas ut.
 
Sen så när vi ändå var på G jag och E, så for vi och köpte en ny lampa till positionsljuset, som tagit sisådär 4-5 månader.. om inte mer. Haha. Jag har så svårt o få tummen ur när de kommer till sånthär jobbigt. Sen köpte vi två ploppar till att fästa stropparna man drar iför "takskynket" med baktill. Dom har jag fått korva in under ett par andra ett tag. Men nu sitter det alltså som det ska. ;-) Nu fattas bara ett par navkapslar så man slipper se de fula fälgarna...
 
SKÖNT!!! :) Fyllde även på spolarvätska idag då det var helt slut. Haft den rullandes fram o tbx i min bil minst 1-2 veckor nu. Som sagt, kommer aldrig till skott förrän sista minuten typ.
 
Nu efter nyår ska jag ta och lastträna henne lite så att jag vet att hon säkert kliver på den dagen vi ska in till kliniken igen. :-) Hon är ju ett fuxsto och rätt vad det är ska hon minsann inte kliva på. Och sen kliver hon på helt själv liksom.. Muppan!
 

Min snygga muskelknutte!!


Här travhästslimmad! :D

Måste bara ännu en gång tacka ALLA mina läsare som kommenterar och stöttar. Det hjälper så SJUKT mkt att få höra er syn på saken, era egna erfarenheter, tips och råd. Det får mig att känna att jag inte är ensam, och det blir så himla mkt lättare för mig då jag vet att det är inte konstigt att jag känner som jag gör, och att jag mår som jag gör. För ni är många som gått igenom detta, vilket man inte alltid tänker på när man är inne i det själv. Så TACK!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Du har gjort ett enormt fint arbete med henne! Oavsett vad som händer ska du vara stolt, hon har mått riktigt bra hos dig!

2013-12-31 @ 10:45:06
URL: http://sofiastotto.bloggplatsen.se
Postat av: Beatrice

Så himla fin hon är. Du har gjort ett toppen jobb med henne!
Är så taggad på att dra igång med Morik så du anar inte!! :D

Hoppas verkligen att B blir bra.
Har gått igenom allt detta för snart exakt ett år sen. OCH det är sjukt jobbigt. MEN det blir bättre!!!
Jag lovar. Skickar styrke kramar!! <3

2013-12-31 @ 19:31:11
URL: http://Morik.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej.
Är magplattan från Bates såld?
Är nämligen på jakt efter enMaila gärna min på [email protected] :)

MVH Emelie

Svar: Hej, tyvärr såld =) MVH J
Josefine Fred

2014-01-01 @ 19:22:36
Postat av: Louisa

OMG!! Vilken skillnad! Fantastiskt arbete du lagt ner på henne. Håller tummen på att det kommer gå bra med Bella så hon får bli frisk!

Svar: Ja verkligen, vore så tråkigt om det bara skulle ta slut..
Josefine Fred

2014-01-01 @ 19:44:49
URL: http://btilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0