Stort tack! :)

Vill tacka för ALLA kommentarer jag fått på mitt inlägg om hur jag mår just nu. Det gör verkligen jättemkt! Det betyder massor. Det hjälper mig, alla tips, råd och erfarenheter ni delar med er av. Tack! Kan även säga att det blivit mkt bättre oxå av det lilla som jag gjort. Dvs tagit bort facebook från mobilen, påmint mig själv ständigt om att slappna av/andas och vägra stressa. Vägra låta telefonen eller datorn ta över de sysslorna jag faktiskt behöver göra och som är viktiga att fokusera på.
 
Det funkar jättebra som sagt. Det brukar det göra, det gäller bara att lyckas hålla i det oxå. Det är det som är trixigt. Men de ska nog gå de å! :)
 
Igår vilade B, och jag gjorde massa annat med min älskade E. Och idag har jag haft hoppträning med B, vilket gick svinbra. Så sjukt jäkla bra :-) Vi har fått ridit utan stigbyglar 3 pass nu, och jävlar vad jobbigt det är. Men B var redigt fin idag även i det arbetet. :-) och på hinder, och jag var avspänd och hon var avspänd. Vi löste allt super och hon var verkligen mellan hand och skänkel. Riktigt trevlig, precis den känslan jag strävar efter. :-) Hoppade upp till vår tävlingsnivå idag, första ggn på ett par månader, så de kändes kanon.
 
Hon blev svinrädd för ett staket vi skulle hoppa, och visade stort och tidigt att hon var livrädd haha. Så vi tog om det i galopp igen, men nix, livrädd även för hjälphindret innan. Men så kom vi i trav, och då jäklar tog hon tag i saken och hoppade - stort! Sen vare inga problem. Gjordes om till oxer och till tävlingshöjd och inte en min. :-) Avspänt och trevligt.
 
Allt detta på vanligt rakt bett och utan handskar. Inte illa! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag är så himla dålig på att ge tips, speciellt när det gäller stress för jag är inget bra på att hantera det heller - men skönt att det är bättre! Kanske ska vara glad över att min mobil vägrar installera facebook hehe.

Fina B! Din sadel är dösnygg, får nog bli något liknande när jag har pengar (läs: vinner på lotto).

Svar: De e lungt de Lina!! :)
Tack :) Ja, den är UNDERBAR. Så jävla skön. Men den är inte svindyr, jag vet att den funnits att köpa beg. för 3500-4000:-.. Men oftast kring 5000:- Spara!!
Josefine Fred

2013-12-12 @ 21:00:21
URL: http://sirblacksmith.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Det där med att ta bort Facebook kanske skulle vara något för mig då jag lider av såkallad stressmage och ibland blir det för mycket med allt!!
Då kommer pressen och allt blir så otroligt jobbigt. Även de lättaste sakerna! :( men värt att prova!! :)

Åh, jag vill också komma ut och träna, gaaah blir lite små galen, vill göra så mycket med Morik!!!!
Men får ta små stadiga kliv'!! :D

Svar: Vet du, jag tänker inte ens på facebook fast jag tagit bort det. Jag saknar det inte ens en procent. Ingenting. :o De känns inte som nåt fattas. Inget. Jag är bara lugnare.
Ja, de är så kul att vara igång och träna =) och att hon blev frisk lilljäntan.. ;) Är han en bebis morik?
Josefine Fred

2013-12-12 @ 21:19:54
URL: http://morik.blogg.se
Postat av: Louise

Skönt att du mår bättre :) kul att det gick så bra på träningen, jag och kungen ska också komma igång nu :)

Svar: Ja :) vad skoj!!
Josefine Fred

2013-12-13 @ 09:08:46
URL: http://kingofdarkness.blogg.se
Postat av: Emelie

Skönt att det börjar bli bättre! Vad är det där för sadel? :)

Svar: Ja :)de är en Bates Momentum
Josefine Fred

2013-12-13 @ 09:15:02
URL: http://semlur.blogg.se
Postat av: Charlotte

Va skönt att det verkar ha blivit bättre <3 Du är så duktig :), nu ska jag komma igång med mina varmblod också :)

Svar: Ja :) Härligt!!: )
Josefine Fred

2013-12-13 @ 09:56:42
URL: http://mystaars.blogg.se
Postat av: Carro

Har under hela hösten varit jättestressad och det blev mycket bättre när jag tog bort socialamedier på min telefon, och samtidigt tillät mej ta tid på dej kring olika saker, eller sätta in en extra dag vila åt hästen.
Vissa blev kanske inte så jätteglada på mej när jag kom lite sent hehe :P men vadfan! Jag mår mycket bättre nu :) thats the point! Kram på dej och krya :) köp en extra chokladbit vettja så mår du mkt bättre eller drick kaffe/the med en vän :D

2013-12-13 @ 17:16:58
URL: http://RSwildcard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0