Hoppträning

Hopptränade för G idag. Första ggn sen sist då jag ramlade av två ggr.. har gått och dragit mig sen dess. ;) Gick iaf SVINBRA! Och jag är så JÄVLA GLAD!!! Förra inlägget gick verkligen in i skallen på mig och jag hade berett mig på att fanimej RIDA. Och fortsätta fokusera på att ha B lugn och fin, samt lösgjord för hjälperna precis som vi jobbar varje dag i övrigt.
 
Gick så sjukt bra. Framridningen var inget att hurra för, men hon var lugn och så i skallen. Tjaffsig i munnen och vi blev dragandes i varandra dock. Men när vi började hoppa vare nåt som släppte. Gick himla bra. Sen red vi en bana, och de fortsatte gå bra. Sen satte vi ihop de till en ännu större bana, på 10 hinder. Då fick jag lite fnurr i huvet och blev spänd, och då blev det lite för kort galopp, knepigt med avstånd och orytmiskt. Men vi tog om de fyra sista hindrena och DÄR trillade poletten ner för oss.
 
Idag har jag klivit över en tröskel, där jag ska stanna och jobba mig ännu mer framåt. Idag har jag och B fått känna på hur det är att VERKLIGEN samarbeta, och känna en rytmisk, rund och energisk galopp emot hinder utan dragkamper. Exakt den känslan har jag försökt jobba fram i hoppningen nu, ur denhär nya ridningen jag börjat med. Fyfan vad KUL!
 
Och tusen tusen tack till Linn som filmade! Hade himla tur att hon m.fl var där för o kika, så då flirtade jag till mig lite filmning. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0