Ett oplanerat ridpass

Eftersom jag jobbar 14timmars pass både idag och imorn så satte jag upp vila båda dagarna för Bellisbus. Men eftersom ingen kunde fixa åt henne idag så fixade jag det efter jobbet, nu ikväll. Kände mig dock jävligt ridsugen och stressade mig igenom mockning och allt fix och slängde på sadeln och ner på travbanan. Bells var sur i boxen och  tyckte inte jag var särskilt trevlig att umgås med mitt i all stress.
 
Men.... vi har nog ridit vårat livs ridpass ikväll. Vilken häst! Idag påminde hon mig om varför jag sliter mig i håret var och varannan dag och kämpar mig gul och blå för denna häst. Hon var så satans fin!!! Mitt mål med mig själv idag var att till varje pris vara mjuk i handen, och även om hon börjar tjaffsa ska jag inte bromsa utan fortsätta rida med sätet. Och jag vet inte om det var det, eller om det bara var Bellas humör, men hon var så nedrans fin och la sig inte i min hand en enda gång.
 
Hon var hur mjuk och fin som helst i munnen och hela kroppen när jag red, traven var amazing. Precis som jag vill ha den! Gjorde tempoväxlingar och lekte med ställningen. Gick sedan över till galopp, och jag DOG och kom till himlen!! Vi RED verkligen i en jättetrevlig arbetsgalopp, utan minsta tendens till att hon skulle dra iväg och köra sitt race. Hon var otroligt fin och lyhörd, bara jag fokuserade på att RIDA. Vilket jag gjorde. Gick som en dans.
 
Fina fina B.

Kommentarer
Postat av: Malin

Kul! :)

2013-01-17 @ 15:21:34
URL: http://rajala.blogg.se
Postat av: Anna

Härligt när det går så bra ! :)

2013-01-17 @ 22:10:43
URL: http://annaochcolans.blogg.se
Postat av: natalja

härligt! :D

2013-01-18 @ 09:28:58
URL: http://www.nataljas.blogg.se
Postat av: natalja

skrev fel bloggadress :) får se hur länge jag klarar att hålla igång den nya bloggen ;)

2013-01-18 @ 09:30:00
URL: http://nataljahult.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0