Filmen (Pay and jump)

Här kommer film från dagen. :-) Personligen tycker jag att de ser rätt bra ut ändå, bra tempo och tryck osv. Får jag bara henne till att vänta lite mer på mig så tror jag vi kommer få ett mkt bättre flyt, och jag slipper dra tag i henne mellan hindren. Fina Bellson <3
 

Kommentarer
Postat av: Sofia Spelkvist

Som du skrev i ditt andra inlägg, hon ser jädrigt stark ut men sen också letar hon hinder och ser riktigt glad ut. Tycker faktiskt att det ser lite lågt ut ;)

Svar: Ja hon harblivit himla kul/trevlig på den fronten, o de gör att jag oxå vågar :-D Tack så mkt! Vilka fina kommentarer jag fått. Trodde ärligt jag skulle få en hel del.kritik.. Så är lite förvånad :-D
Josefine Fred

2013-01-05 @ 20:19:31
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Anni

Tycker att det ser SKITBRA ut!
Du rider på avståndet på ett helt annat sätt jämfört med innan.
Istället för att bromsa in i hindret så får du igenom förhållningen i god tid, så att du kan lätta och rida framåt igen.
Tycker att du ska vara mer än nöjd! Trots det lilla "missförståndet" eller vad man ska kalla det. Känns som att hindren LÄTT kunnat vara 20-30 cm högre när du rider sådär.

Svar: Tack anni! De är för att jag vågar lita på henne o sitta kvar i sadeln så hjälper vi varandra med avstånd o allt såntdär. Vi börjar nog bli ett bra team helt enkelt :-D:-D
tusen tack ani :-D:-D
Josefine Fred

2013-01-05 @ 20:28:09
URL: http://teamoveson.blogg.se
Postat av: Emelie

Jag tycker det ser jätte bra ut!! Ni har ett mkt bättre tempo nu, inte som förut då ni gärna hamnade i undertempo.

Det syns att hon är stark, men jag tycker ändå du får tillbaka henne riktigt bra. Nu för tiden ser ni ut att ha kul när ni hoppar, B är glad och har ett otroligt hindersug. Du ser kalassäker ut där i sadeln! =)

Svar: Jaa du har helt rätt :-D:-D Tack så himla mkt för din kommentar!
Josefine Fred

2013-01-05 @ 22:10:23
URL: http://semlur.blogg.se
Postat av: Anonym

Tycker det ser toppen ut även fast hon blir stark. Du kan ju sätta dig och ta tillbaka utan att hon går i luften eller blir osäker utan hon fortsätter leta hinder och ta tag i dom!
HEJA ER! :D

Är riktigt imponerad över att du satt kvar när hon sprang åt sidan, jag hade flugit som en vante och kraschat hindret angry bird-style ;)

Svar: Tack så otroligt mycket!!
Josefine Fred

2013-01-05 @ 23:33:41
Postat av: Lina

Ser toppenbra ut ju! Du ska vara riktigt nöjd över dig och din fina häst tycker jaaag :) Ser ut som värsta erfarna tävlingsekipaget ju ;) Tycker det är så härligt att se att hon är så positiv och energisk hehe!

Svar: Jag blir mållös över alla fina ord jag fått :-) Tusen tusen tack!
Josefine Fred

2013-01-06 @ 00:15:57
URL: http://https://standardbreds.wordpress.com/
Postat av: anni

Jättebra gjort av dig !! Med tanke på att du varit väldigt hopprädd (som jag förstått det) så har ni verkligen utvecklats mycket! :) Väldigt häftigt av dig att fortsätta trots att hon vägrade och blev lite het på gröten ;) Jag är själv också lite (ganska mycket) av en fegis just i hoppningen, men önskar att vi någon dag kommer kunna prestera vad ni två gjorde här! :) Nu ska vi bara få ordning på grunderna ordentligt sen börjar vi med lite småbommar haha (t.o.m dom e läskiga tycker både jag och pållen)!

Svar: Tack så mycket!! Ja jag har varit extremt hopprädd, inte ens vågat trava över bommar ett tag. De sitter såklart i, men jag har som mål att få bort min hopprädsla helt detta år :-) Eller så gott de går!
Träna träna träna :D Då blir man bättre på de mesta!
Josefine Fred

2013-01-06 @ 13:41:29
URL: http://anniis.blogg.se
Postat av: Linda

Sjukt fina rundor!! :D å att du vågar!! Jag måste också börja träna bort min hopprädsla, för jag vet att de är roligt i grund och botten, måste bara lära mig min egen häst när de gäller hoppningen ;) plus att han är en jäkel på att bocka haha :P en sak i taget ;P men ni ser jättefina ut ihop, Bellis ser ut å bara "ge mig, ge mig, ge mig meeeeer hinder" å hon ser ut att lyssa mycket bra på dig och dina förhållningar, samt att hon vet att de är du som bestämmer :) otroligt fint och ni är superduktiga :D
( jag vill också haha)

Svar: TACK! :D Haha ja.. Jag måste ju börja ta tag i mina mål för 2013 nu, så de är bara o köra på.. De kommer aldrig bli bättre om jag inte ger mig ut. :-D
Jag går oxå emot min rädsla bara för att jag vet hur kul det är egentligen, när man vågar och tror på sig själv!

Haha ja hon har börjat bli ganska hindergalen.. Sugs mot alla hinder hon ser, och ibland fel hinder oxå! Haha.
Josefine Fred

2013-01-06 @ 14:10:34
Postat av: Jessica Pira

Jag tkr bellis galopp har blivit en enorm skillnad på! :)
Du har lyckats jätte bra där, verkligen. För vet att detinte är det lättaste. Jag ser att bellis e väldigt pigg och tenderar bli stark, jag känner igen det där. Jaghar samma "problm" med halvblodet jag rider nu(maxi). Fast jag tkr det är kul med framåt hästar, kanske inte lika kul få de blir starka. Men fortsätt så ni e super duktiga! :-)

Svar: Tack så mkt Jessica!! :) Ne de är inte lätt när dom blir så otroligt stark.. Hon brukar inte vara sådär extrem, haha. :-P
Josefine Fred

2013-01-06 @ 17:13:37
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Malin

STOR skillnad på din ridning! nu RIDER du verkligen HENNE mot hindret inte tvärtom. Bra jobbat! =)

Svar: Tusen tack du :)
Josefine Fred

2013-01-07 @ 00:08:15
URL: http://mallanord.bloggplatsen.se
Postat av: Sofie

Ser trevligt ut:) Ibland ser hon lite väl stark ut när hon söker hinder, men sånt ska man bara ta vara på!
Min tjej hade en period när hon sög tag lite FÖR mycket i hindren :P Det fick jag lösa med många övningar som tvingade henne att backa av lite mer själv, och rätt som det var trillade poletten ner och hon sög tag lagom mycket i hindren (innan var det verkligen så att man fick tårar av fartvinden i hoppningen ;))
Men du har verkligen gjort ett kanonjobb med henne!

Svar: Tusen tack!! :)
Josefine Fred

2013-01-08 @ 15:56:49
URL: http://countmeamongyoursaints.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0