Gårdagen

Igår var jag och M på Birsta typ 6 timmar, och sen hade jag 3 hästar framför mig att rida. :-) Så runt halv 5 kom vi till stallet, och tidsoptimist som jag är ibland så tänkte jag hinna mocka och fixa, samt rida 3 hästar. Men snälla Mallis mockade o fixade allt sånt så jag kunde bara fokusera på ridningen.
 
Bellis var först ut, och vi hade ingen riktig plan, så de blev som det blev. Men de gick rätt bra, hon var lite överallt och ingenstans, lite tittig och ofokuserad. Men vi red på i alla gångarter och de gick som sagt bra. :-)
 
Sedan var det Fisens tur. Hon var jättefin! Lite seg och krävde mkt ben i början, men jag började direkt att skritta henne i ett övertempo och sen övergick de till tempoväxlingar och därav fick hon väldigt bra bjudning. Till å med så bra att bromsen inte funkade så bra i traven sen, haha. Övade tempoväxlingar även där, o de gick fint. Sedan blev det galoppfattningar, och hon var svinfin i galoppen. Riktigt trevlig. :-) Däremot springig som attan i traven, och hon riktigt låg på. De brukar jag inte uppleva att hon gör i traven, men bjudning fick vi till iallafall!
 
Avslutade med Quantas, och vi körde lösgörande i skritt och trav. Tempoväxlingar, övergångar och ställning åt båda sidor. De gav resultat mot slutet. :-) Han vill gärna såsa på i sitt egna lilla tempo i sin egna lilla värld, så det gäller att jobba han mycket framåt och ändå kräva arbete. Så fick använda myycket ben. Var helt slut efter domhär tre ridturerna, hahaha.
 
Men klar var jag vid 8, då jag tog in resten av hästarna för natten. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0