Hopplektion

Imorse red jag och Bellson lektion för G igen, första ggn sen i höstas nån gång.. Gick svinbra! Jag var nervös, men jag hade ändå bestämt mig för att göra de bästa av situationen och lita på B, samt bara rida som vanligt. Och de gick!! Nåra tabbar blev det såklart, som att jag slutade rida ibland när hindren höjdes, och det märktes så väl för G sa till mig på en gång då.. Och sen blev de awesome.
 
Framhoppningen bestod av att träna på att landa i rätt galopp, för det har vi lite trubbel med. En kommunikationsmiss som vi har fått hemläxa på. :-)
 
Sen fortsatte vi jobba på en linje med två kombinationer, varav det sista hindret var en oxer som höjdes. Och jag tvekade ingen gång!! Jag såg att den var hög, men jag red an som vanligt ändå. Tappade lite ridning mot den, men B löste de fint och jag förbättrade ridningen för var gång. Sen kom vi på en slags studs, i trav, så trav in, sen ett kryss, en galoppbom och slutligen ett hinder. Och jag är i vanliga fall livrädd för denhär typen av övning för jag är van att de blir tvärnit mitt i nånstans och jag flyger. Så i början så smackade jag, och liksom begav mig iväg så vi rusade igenom. Men med lite guidning så rätade jag på mig, var lugn och bara följde med. Och vi var grymma!! Hindret på slutet av denhär "studsen" var på 95cm.. Jag är så sjukt stolt! Och oxern i föregående övning låg på över 1m!! Hur lycklig som helst. Jag SKA nå mina mål detta år. SKA. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0