Hoppning

Hoppade imorse, med hjälp av BÄSTA Malin. :-) Hon är så himla bra! Hon ser vad man behöver ändra på och göra om, och de känns alltid sån skillnad när man gör rätt.
 
Bellie var jättefin idag! Framridningen kändes lite halvkass för jag kände mig stressad, och så fick vi liksom ingen riktig connection jag och B. Men när vi började galoppera så släppte det och hon kändes kanontrevlig, och därför började även jag slappna av. Framhoppningen gick kanon!! Hon var riktigt trevlig på hinder idag, och jag slappnade av.
 
Men när det var dags att börja filma, och hoppa hela "banan" så spände jag till mig och blev nervös varpå jag inte red riktigt som innan. Men Mallan hjälpte oss att få till de, och tillslut släppte de. :-) TYVÄRR så dog kamerna på slutet när vi fick till dagens finaste runda! Den var klockren.. Men de verkar vara en regel dedär, att man aldrig får de bästa på film. Haha. Tror kameran strejkade pga kylan, för jag hade nya batterier med.. Menmen.
 
Jobbar tills kl 20 typ ikväll, så får se om filmen kommer idag eller imorgon. Är iallafall RIKTIGT nöjd med passet! :-D Hon är så positiv min lilla snutta, och börjar bli riktigt ridbar. :-D

Kommentarer
Postat av: anni

sv: Hon tackar så mycket! Nu ska de bara jobbas massa med ridningen så hon kan bli lika fin som din B! Vi kämpar ännu stenhårt med att få grunderna att sitta haha

Svar: Härligt!! Jo de gör vi oxå ;) 4 år senare..
Josefine Fred

2013-01-11 @ 22:34:16
URL: http://anniis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0