Pay and jump

Idag har jag och fröken Bus varit iväg på Pay and Jump tillsammans med Linnea och Quantas. Bellie skötte sig bra vid lastning osv. och båda hästarna var väldigt okomplicerade att hantera idag. :-)
 
Jag hade dock världens starkaste häst idag. Fy gröne. Under hela framridningen, i alla gångarter, hade jag hela hästen i handen. Lär ju få rediga babianarmar om hon ska hålla på såhär i fortsättningen... Men de redde ut sig ändå och jag höll mig lugn och tog henne för vad hon var. De kändes trots allt bra. :-)
 
Hoppade fram, och hon var jättefin! Hon suger ju tag emot hindren nåt så enormt, så jag får ju "ta tag" i henne ibland och be henne lyssna.
 
Väl på banan så gick de bra! Vi båda hade en bra inställning (bellie kanske för bra inställning) och vi kom runt över alla hinder. Fick ett "stopp" på ett hinder som jag inte var beredd på så jag "hann" inte riktigt parera henne. Just då så gjorde jag halt och andades och beredde mig för att utgå, när jag ångrade mig och red vidare. Och därefter gick de toppen! Fas 2 blev helt felfri.
 
Men det är helt SJUKT vad hon laddar. Hon kan lugna sig i svängar osv. men så fort jag styr henne och visar vilket hinder så jävlar drar hon iväg och kör sitt egna rejs. Men... inställningen är ju guld värd, och hon får mig faktiskt att dras med i flowet och VÅGA. Hon är min pärla som lär mig så otroligt mycket.
 
Måste även berätta om en sjukt rolig tabbe jag gjorde på läktaren... Jag gick och satte mig för o kolla på resten av ekipagen, när jag ser en Iphone ligga på läktaren (trodde ägaren var i närheten elr typ bredvid). Så jag sätter mig en bit bort.. Efter ett tag så börjar jag "känna av" en telefon som ringer, så jag börjar kolla runt om mig och runt dom som sitter bredvid mig, och undrar om ingen tänker svara? De vibrerade ju i hela läktaren, och hela rumpan.... Detta upprepas två 2-3 ggr, och så säger jag till E-M och undrar om de inte ligger en telefon under byxorna (där jag sett den lega), men ne.

Efter ett tag så läser Linnea på FB att någon undrar om nån sett en Iphone på läktaren.. Jag brister genast ut "JOOOO!!!" och säger något som antyder på att nån måste ha stulit den... Jag tittar mig om en sista gång och lyfter även på arslet, varpå mobilen ligger UNDER. Ja.... slutsats = Man har jävligt bra stötdämpning om man inte känner en fet Iphone som vibrerar under röva. :-) Jaja, telefonen kom till sin rätt och vibrationerna avtog. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0