Svar på frågestunden

Frida: Vilket gymnasium gick du på? Varför? :)
 
Svar: Jag gick på Sundsvalls Praktiska Gymnasium. Därför att en av mina dåvarande bästa vänner skulle gå där, och så var det en väldigt liten skola (vi fick max vara 6 st i omvårdnadsprogrammet), och jag trivs inte på stora skolor.
 
Madelene: Vad gjorde att du valde att köpa en travare? :)
 
Svar: Pengarna. Jag var 16 år och hade ingen inkomst mer än studiebidraget och sommarjobbspengarna, så därför började jag leta/rida travare redan när jag började leta foderhäst osv. eftersom jag visste att en sådan skulle gå att köpa loss om jag ville det. Sen spelade inte rasen i sig roll.
 
Sofia Spelqvist: vad ser du fram emot detta år?
 
Svar: Antar att du menar hästrelaterat? Ännu mer utveckling med min häst! Träna vidare, bli ännu bättre. Ser fram emot att träna för att nå mina mål, och ser fram emot att uppnå dom. Menar du icke hästrelaterat så ser jag fram emot flytten, då jag kommer bo 1,5 km ifrån Bellis. Ser fram emot sommaren osv osv. :-)
 
Lisa: Hur hög är Bellie?
Hur är hon att rida?
Kan du inte visa lite utvecklingsbilder på henne?
 
Svar: Bellie är 152cm hög. Att rida tycker jag hon är svår. Det är inte bara att hoppa upp och rida, utan hon kräver så himla mycket. Hon är väldigt känslig och behöver att man "är med" hela tiden. Man kan inte bara hoppa upp och rida det man tänkt sig, utan det är så mycket mer. Där emellan, att lugna ner henne, kompromissa, hitta på lösningar för att hon ska slappna av och inte stressa upp sig, bli bakåttänkande, spänd, taggad osv. Det går framåt. Jag kan numera slänga upp mindre rutinerade ryttare och ändå så sköter hon sig, men det beror på hur man är som ryttare. Man kan inte bara komma och vara "barsk" och börja dominera för då blir hon inte glad.
 
Kika gärna i min kategori "Bellie förr", så finner du massvis av inlägg som handlar om hennes utveckling på ett eller annat sätt. :-)
 
Sarah: När du packar höpåsar, lägger du bara i höt/hösilaget eller puffar du upp det också? :)
 
Svar: Jag slänger bara i höet och pressar ner så allt ska få plats. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0