Jogging + nya dojjor

Jag och Bella tog en prommis/joggingtur upp till stallet idag, vi sprang där det gick. Idag skötte hon sig massa bättre än igår. Väl uppe i stallet kom Herr Glenn och gav henne nya fina dojjor. Sedan bar det av tillbaka ner till betet igen. Så vi har joggat/promenerat 4km idag.
 
Jag fortsätter med att avstå från sötsakerna, och jag har fortf. inte gått upp mina 2 kg än som jag tappade första 3 dagarna (när jag körde lchf). Jättekonstigt! Det har gått 2,5 vecka tror jag. Men jag klagar inte. :-D Tog mig lite mörk choklad igår, fy satan vad gott. Jag kunde inte stå emot de, men de är helt ok. Och jag har helt sjuka cravings på melon, och jordgubbar i mjölk/grädde. De är min frukost. Och melonen äter jag typ flera ggr om dagen när jag blir sugen. Så sjuuuukligt gott! Ska fara på Willys och ladda upp med 2-3 st hela vattenmeloner. Blir perfekt de!
 
Jag tog fram pelhamtränset i stallet, och fettade in det. Var inget att smörja då det redan var smörjt.. suck. Haha. Jag älskar att ha mina saker rena och fina. Tog även mina till-salutyglar, som nu får stanna hos mig, och satte på pelhamet. Så slipper jag byta tyglar mellan micklem och pelhamtränset. Ja, jag ska alltså börja träna på det igen. Tror de kommer bli super!

TILL SALU. Jag säljer mina fina ridstövlar, använda 4-5 ggr. Jag är jättenöjd bortsett från att de sitter för slappt på mig. :-/ Så jag får bättre stöd i mina chaps. Endast därför som dessa säljs. Strl 39 och jag vill ha 650:- för dom. Ordinare pris på Hööks 1299:-

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0