LCHF

Igår innan jag for så ingick jag en deal med min sambo, igen. Jag får ju mina impulser och blir taggad på olika saker (typ löpa, simma, äta rätt), och sen dalar de neråt igen. Men det gör inget, det får liksom vara som det är. ;) Men dealen är den som är den enda som funkar, och det är att jag blir skyldig han pengar ifall jag stoppar i mig godsaker på andra dagar än fredag och lördag. Då håller jag mig strikt! :-) Vi började med denna vecka ut.
 
S lyckades dock inspirera mig till att prova på LCHF. Har läst på lite nu med olika recept osv och det vattnas ju i munnen. Så, det är ju inte så att man inte får äta gott liksom. Så nu ska jag och E testa på lite LCHF. I vilken grad det blir, ja det får tiden utvisa. Och hur länge det blir, får oxå tiden utvisa. :-)
 
Ska precis ställa mig och kocka nu, det blir köttfärs- och bacongratäng. Hur gott lät inte de!? Rusar till spisen nu ja. See ya! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren

sv; tack, kul att du gillar inlägget =)

2013-07-03 @ 20:38:53
URL: http://satilaryttaren.se
Postat av: Agneta

Hehe... Inte för att du ser ut att behöva gå ner, men flera jag känner har testat metoden och den har funkat första gången, men sedan när de återgått till "vanlig" mat och sedan går över till LCHF igen så har det inte hänt något på vågen alls :( Personligen försöker jag hålla portionsstorlekarna nere istället, men jag är ingen godisråtta förstås :)

Svar: Nä, det gör jag inte, men jag äter verkligen sjukliga mängder kalorier varje dag, så nån gång kommer jag bli väldigt fet. Men jag älskar ju allt onyttigt vilket är lite synd.. Får se hur länge jag går på LCHF. Har provat hålla nere portionerna oxå, och lägga till mer grönt osv. och ja.. de funkar ett tag. Sen är jag där o smäller i mig igen.. typ.. :P
Josefine Fred

2013-07-04 @ 17:35:10
URL: http://www.sodertorparn.blogspot.se/
Postat av: Johanna

Har själv hållit på med lchf och har aldrig varit så trött och slut i kroppen! Tänk på att du tar bort nästan alla kolhydrater och hjärnan behöver kolhydrater för att kunna arbeta ordentligt. Din kropp orkar gå utan men det är hjärnan som behöver. Jag lovar att jag var så seg i kolan att jag blev skittrött sen orkade jag inte gör någonting, gå i en trappa var fan tortyr haha!

Sen är ju inte alla likadana, din kropp kanske fungerar på ett annat sätt men bara så du har det i åtanke;-)

2013-07-09 @ 19:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0