Lungt värre..

Tror aldrig ett arbetspass varit såhär låååångt, elr känts så långt. Det har hänt i princip ingenting! Pga vissa skäl... Och så laddar jag snart inför ett 7-21 pass imorgon. Har försökt få bort kvällen men lyckas inte. Jaja, pengar pengar. :-) Nästa år ska jag hur som helst vara på ett ställe med dygns-pass istället. Passar mig betydligt bättre. 
 
Satt och kikade schemat nu och insåg att på 9 helger, har jag varit hel-ledig en ynka helg. På 9 helger (!!). Jaja.
 
Sitter och kollar lite tävlingar nu, och jag ska iväg på söndag igen. Jag hade missat en klass som passade oss på den tävlingen, en LB:2a. Så den tänkte jag anmäla mig till om mina pengar hinner komma in på tbd-kontot imornbitti. Annars får vi la se. Har även kikat ut ett par LB:3or som jag tänkte försöka mig på. Dom ser ju asroliga ut! Men som vanligt, nu känner vi oss trygga i det vi gör nu, så ett nytt program blir lite virrigt i skallen på mig. Men det är väl helt enkelt som så att jag får träna mera hemma än vad jag gör. Jag rider aldrig programridning, hehe.
 
Jag är även sjukt sugen på att åka på alla hopptävlingar som har 90 cm, vilket är massor, i höst.. Men jag tror inte jag fixar det. Jag tänker inte stressa, och känns det inte bra så kommer jag inte åka heller. :-) Men så roligt det hade vart!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anni

Snyggaste tjejen!

Svar: Hihi tackar Anni :D
Josefine Fred

2013-07-29 @ 19:55:43
URL: http://Teamoveson.blogg.se
Postat av: My

Förlåt, men luGnt.

2013-07-29 @ 23:26:31
URL: http://mjeppan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0