Tävlat dressyr

Idag har jag och Bells varit iväg till Gnarp och tävlat dressyr. Supermysig klubb! Och personal. :-) Fick efter lite letande med mig bästa Mor och K, som medhjälpare. De är inte alls hästvana över huvudtaget men de gick så bra så!
 
Bellie var ganska "munnig" på framridningen, vilket gjorde att jag blev "handig" ;).... Men, vi kom till en ganska bra lösning innan hon fick pausa en stund. Red sen lite till, och då kom vi till ett lite bättre läge även om hon var tjaffsig.

På banan var det som bortblåst. Hon var hur fin som helst!! Jag var lite nervös, och tänkte lite för mycket, men det påverkade inte henne något. Hon var mjuk och lätt i munnen, superkul verkligen. Vi gjorde två små missar, en gång blev det en övergång till skritt där det inte skulle vara det, och vänster galoppfattning kom lite för sent. MEN, mina vänner, vi kammade hem hela 64,33%!!! Jag är så jävla stolt. Och när jag såg filmen... wow :-) Min fina lilla häst. Lägsta procent idag var 60,59% nånting, och vinnaren låg på strax över 67%. :-) Så jag e fläääskigt nöjd. :D
 
Vi är på G! :D
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Trevligt. Grattis!

Svar: Tack :D
Josefine Fred

2013-07-26 @ 01:33:27
URL: http://stjarnstralar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0