Dressyr på finaste!

Red bort mot paddocken idag i värme och med en massa flugfän omkring oss. Väl framme så hann jag bara komma in så red jag därifrån, då det var så sjukt djupt underlag då det har regnat osv. Huvva. ;) Så jag red bort till ridhuset och red passet där. Påvägen dit stämde jag av henne och kollade hur hon tog "vänta-tänket" idag. Det hade satt sig! Hon är hemskt duktig på att suga åt sig av nya saker man lär in.
 
Hur som helst, fyfan vad fin hästen var idag! Jag dööör. Först så hade jag ställt in mig på att jag skulle ju iallafall försöka, men om de inte gick (att hitta ridningen som Gittan lärde mig) så skulle jag nöja mig med min "vanliga" ridning. Men vi hittade direkt tänket! Och fick bogar, bakdel, och allt på plats mkt fortare än sist. Och jag kände precis hur jag skulle arbeta med henne.
 
Hon är väldigt söt, för hon tycker det är otroligt jobbigt att behöva jobba igenom sin kropp på dehär sättet, så då börjar hon att maska sig. Så jag får se till att hon är aktiv och jobbar hela tiden via drivning. Är inte van att behöva påminna henne om att gå framåt (samtidigt som hon jobbar). Nä, men jävulskt fin häst alltså. Fick även till galoppen idag, och jag tror jag lyckades få henne att spåra riktigt bra de sista gångerna.
 
Det är så roligt för hon är lugn och harmonisk, och hon blir inte sur eller frustrerad alls som hon annars kan bli vid vissa tillfällen.

Fin häst! Detta kommer bli suuuper. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0