Gårdagen

Hade fullt upp igår, så blev inte ridning förrän på kväll runt 21. :-) Var hur som helst supermysigt, och bellis och jag tog ett dressyrpass ute i skogen. Fortsätter min ridning med det nya tänket, att inte bli bromsande. Det har verkligen slagit mig nu hur mycket jag suttit och plockat bort energin framåt egentligen. Ni borde verkligen läsa detta inlägget som Q skrev. Jag fick verkligen aha-upplevelse av det, och jag märker ju på min häst hur bra det fungerar. Hon blir ju gärna hård/stum i munnen för hon biter tag och kör sitt race, men gör jag som Q tipsar om så försvinner det, och energin framåt går inte förlorad över huvudtaget, så när hon väl söker sig ner och jobbar, vilar på steget osv så känns det så mycket mer ärligt än när jag blir hård och dragandes i handen.
 
Red en massa skritt- och travövergångar samt halter. Miljontals. ;)
 
Ikväll tror jag det blir ett dressyrpass på banan efter jag jobbat klart mitt 13-timmarspass :-)
 

Blev lite paff när jag hittade hästen naken igår trots att jag lagt på henne täcket innan jag for hem gången innan det....
Dock så var det HELT och fint, peppar peppar... ;) Med endast en uppknäppt maggjord har hon ålat sig ur täcket. Well done B! Skulle bara vilja se det med egna ögon oxå för det händer lite då och då dehär haha..
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det har Rune lyckats med också! En maggjord öppen men annars var alla gjordar stängda och täcket var helt haha.

2013-06-15 @ 13:44:31
URL: http://semlur.blogg.se
Postat av: Sofia Spelkvist

haha hon ba nää nu blev det varmt *hoppar ur täcket*

2013-06-15 @ 20:20:16
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0