Knepiga avtryck..

Nu har jag ju provat rida ännu en gång med en liten ihopvikt padd framtill vid koppjärnet på sadeln, för att få den smalare. Den lägger sig i mina ögon helt perfekt! Hade inte ens vågat tro på att de skulle kunna se så bra ut, för tidigare har den verkligen lättat från ryggen. Inte nu.

Bella jobbar på bra i den och jag har inte hittat några nackdelar ännu. Men, idag hade hon svettats ganska mkt, och mitt bekymmer är då att den lämnar två torra fläckar på vardera sida om ryggen. Suck. Vad beror detta på tro..? Måste googla lite. Men hur tusan kan det bli så när den ligger så bra för ögat? Den har inte blivit så tidigare, när jag rider utan padd fram, när den är för vid då vill säga. Knepigt!
 
Help me! :D

Kommentarer
Postat av: Emilia

Skulle gissa att den blir för trång/smal, Manne fick likadant av en sadel som var för trång nämligen..

Svar: Ja.. :o Vad knepigt. Kanske borde testa med något smalare, för jag tror denna padd gör den ca 2 bomvidder smalare. Kanske kan testa med typ nåt hälften så smalt, och se vad som händer.
Josefine Fred

2013-06-23 @ 21:59:22
Postat av: Sandra

Doris får exakt likadana fläckar fram! Blir kul att följa detta och se vad du får för tips! :D paddar ju också upp min sadel fram. Skulle vara dags att stoppa om den. Läste att du fundera på de också, vart gör du det?:)

Svar: Fram har Bellie alltid fått, jag tror det är normalt. Iallafall vad jag fått lära mig :-) Men de bakre är har ju helt klart kommit nu och bara när jag har padden fram..
Jadu Sandra de är de som är mitt stora problem! Hahaha. Jag vet fasen inte var jag ska stoppa om.. Och ingen verkar ju stoppa om sina sadlar här, haha... Jag har fått kontakt med en tjej i Umeå, ska se om hon kan lyckas luska lite på mitt problem och vad vi ev. kan göra åt det.
Josefine Fred

2013-06-23 @ 22:02:01
URL: http://sandrasn.blogg.se
Postat av: Camilla Robertsson

Kontakta Andréa Waller (finns på fb). Hon är kanonduktig och utbildad sadelutprovare!

Svar: Tack för tips!
Josefine Fred

2013-06-23 @ 22:33:06
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej, de känns ju drygt att behöva skicka upp sadeln dit! Vet att många här i stan åker till en dam i Sollefteå. Det år ju ändå rätt nära:)

Svar: Okej, vet du vad hon heter? :D
Josefine Fred

2013-06-24 @ 17:31:02
URL: http://sandrasn.blogg.se
Postat av: Helena

Fram är precis som det Ska vara dvs en torr trekant bakom bogbladen .
Bak vete sjutton . Möjligt att det blir obalans om du manipulerat där fram på ngt sätt ...

2013-06-24 @ 18:55:38
Postat av: Sandra

Typ.. Trolldalens sadelmakeri, tror jag:) Google is your friend B)

2013-06-25 @ 09:14:49
URL: http://sandrasn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0