Hoppträning

Idag hade jag hoppträning för G igen, tillsammans med R och Q. Jag var lite nervös idag, men hade ändå bestämt mig för att rida och inte vara rädd. Bells var taggad som ett UFO. Hon fattade galopp och grejjade i traven osv. då jag red fram. Och ja, allmänt spänd och taggad var hon.
 
Första ggn vi skulle hoppa fram i en kombination så blev de stopp, hon var spänd och lite tittig. Men jag lät inte det stoppa mig utan jag red vidare och fortsatte, och tillslut slappnade hon av, och då kunde jag oxå slappna av mer. Sen hoppade vi bana, och de gick bra. Men vad stark hon var. Idag var hon inte alls lika ridbar som förra ggn, utan hon taggade till så jävla hårt så fort jag rakställde henne mot ett hinder ur en sväng t.ex. Hon körde sitt rejs med andra ord.

Jag är NÖJD. Jag red på fast vi fick stopp, jag fortsatte tänka positivt och jag lyckades vända på det hela. Fast hon var taggad och drog iväg så red jag på ändå, och fortsatte tills det blev bra. På allra allra sista rundan hade hon taggat ner, och där fick jag känna på dendär ridbarheten jag vill ha från början. ;-) Så de kommer! Hon hade stått i 2 dgr nu, plus att hennes hagkompis Q var med, så de blev väl rörigt i fuxhjärnan. ;)
 
Tack till min bästa M som filmade!  Filmen kommer upp lite senare, för just nu multitaskar jag på hög nivå! Haha. Har precis startat två maskiner, och under tiden så fixar jag mat, bloggar, och tänkte ta lite städning oxå. Får skynda mig för tvätten kallar om 30 min. ;) Och jag är LEDIG hela helgen.. Kan inte fatta det! Haha. :-D Sååå nice!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0