Jag AB - Att växa som människa till vad jag själv vill

Sitter hemma i soffan nu med gottepåsen bredvid och ska precis slå på en föreläsning med Kjell Enhager, som heter Jag AB. Det är om positivt tänkande och att man med tankekraft kan undvika att bli nervös i situationer som gör en nervös, osv osv osv. Min sambo har tipsat mig om denna, och jag har sett småsnuttar av den när han har kollat. Den är riktigt intressant och precis vad jag behöver, då jag låter nervositet gå till överstyr väldigt ofta. Något jag snappade upp var när han sa "HUR gör du när du blir nervös? Hur gör du?" För om man vet hur man gör, så kan man undvika att bli det.
 
Kjell Enhager:
"Jag har funderat på hur jag på bästa sätt kan hjälpa människor att må bra. Min bror Tomas Enhager och jag har tillsammans utvecklat tankegångarna kring Jag AB. Vi har den valda sanningen att människor kan ta ansvar för sina egna liv och skapa det liv de vill leva."

Jag AB - Att växa som människa till vad jag själv vill
 

Kommentarer
Postat av: Malin Bengtsson

kollat på dina bilder, fina hästar! :D

Svar: Tackdu! =)
Josefine Fred

2013-03-26 @ 16:59:52
URL: http://mauolin.blogg.se/
Postat av: Agneta

Den här typen av pepp är suveränt. Går man ner i svackan så är det bara att titta på filmen igen :) Jag har gått på ett seminarium med Charlie Söderberg. Grymt bra och peppande :) Det seminariet var en av de saker som gjorde att jag bestämde mig för att säga upp mig och starta eget. Att våga tro på mig själv alltså :)

2013-03-26 @ 17:31:18
URL: http://www.sodertorparn.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0