Vila + dressyr

Idag vilar Bellson. Hade tänkt vila henne idag, och lagomt till idag hade hon tappat en sko igårkväll. :-) Hade utsläpp imorse så de blev morgonmys, och mockning osv till 2 hästar. Sen var det Quantas som skulle ridas.
 
Blev dressyr runt travbanan och på lilla planen med honom. Fy fasen vad bra det gick! Han suger åt sig som en svamp utav det vi jobbar med från gång till gång. Jag fortsatte med de intensiva övergångarna på travbanan, i skritt och trav, och han kom igång betydligt fortare än vanligt idag. Sen fortsatte jag uppe på planen med en 8volt över hela planen i trav. Han har annars svårt att hålla ihop på böjt spår och volter, så tänkte att vi skulle träna på det. Men det behövdes inte mycket "träning" för fy vad han var fin!! Gick med egen bjudning, stadig form och bibehållen takt. :-) Så himla roligt! Precis vad man strävar efter. Fick hjälpa honom i svängarna för att få med bogen som gärna drar iväg annars, men i övrigt, vilken pärla!
 
Fotograf: Självaste Alva 6 år ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Undrade bara varför du har täcke på B om hon är oklippt och när det börjar bli så varmt? Tror det vore skönare för henne att inte behöva ha något när det blir pälslossning och är så pass varmt nu också, hon fryser nog inte när hon är oklippt :)
Och till en annan sak, så otroligt söt hon är med rosetten i pannluggen, riktigt hennes stil och allt, hihi ^^

Svar: Därför att vi bara har varmt under dagarna. :-) Hon har inte mycket päls över huvudtaget, och efter att ha haft henne utan täcke 2 år och blivit rekomenderad täcke utav hennes massör så kör jag täcke tills det är plusgrader både morgon och kväll.
Ja visst är hon! ;D Tack!
Josefine Fred

2013-03-26 @ 19:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0