Hoppträning + skrittur

Hopptränade idag som vanligt. :-) Andra ggn på Mardi idag, och idag hittade jag massa nya knappar på honom, plus att jag skärpte till mig och red ordentligt. Dock så hade han en annan sadel idag som jag verkligen inte kunde rida i, huvva. Ska ta med mig min nästa gång o kolla om jag kan få ha den. :-)
 
Iallafall, de gick ganska bra och hoppa. Iallafall när jag red och inte var rädd. Det var inte högt idag alls, men han stannade på ett staket en gång, och då satte tankeverksamheten igång på högvarv och hjärnspökena tittade fram. Men som sagt, hittade nya knappar och fick flera aha-upplevelser, så bara att träna vidare. :-)
 
Idag har jag även ridit på min Fina B!! Det är verkligen nåt särskilt att sitta på sin egen häst. Dock så kändes hon som en liten speta idag, nu när jag ridit tre väldigt grova hästar, och en stor och maffig Mardi precis innan. Men ifrån honom hade jag med mig en bra ridkänsla, som innebär väldigt mjuk hand och massa ben istället, vilket jag överförde på B. Gick super. :-) Hon kändes fräsch.
 
Nu går det även att höja ryggen ASBRA på henne. Har tränat upp det nu, och med en hand kan man höja den till spikrakt läge. :-) Suuuperskönt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Hur är det med hennes skada nu ? :)

Svar: De får vi se på ÅB :)
Josefine Fred

2013-11-07 @ 21:22:48
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: Patricia

Vart köpte du dom nya reflexerna? :)

Svar: På Dilles. Dom är ifrån Horze :)
Josefine Fred

2013-11-07 @ 22:03:42
URL: http://shiich.blogg.se
Postat av: Lina

Härligt med framsteg!

2013-11-08 @ 15:01:47
URL: http://sirblacksmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0