Travbanan

Red ett pass på travbanan idag. Den var hård mestadels runt hela, men en liten del av banan gick att trava på. Skrittjobbade, och fortsatte med att fokusera på att jag ska använda benen, och vara noggrann i min ridning, samt rida med supermjuk hand. De går jättebra! Hon svarar riktigt bra på dehär. Knepigt va? ;) Nä, men nu har vi möjlighet att ta nya tag och gå ifrån dendär ridningen som blivit...
 
I början i traven for hon iväg som skjuten ur en kanon, men efter några travfattningar började hon bära sig i övergången. Men efter det så tar hon över lite. På slutet gick de mkt bättre, förmodligen för att vi inte har dragkamper för att det ska bli skillnad, utan jag kramar mjukt och sitter tungt tills hon själv ger efter. :-)
 
Har köpt ett bettlöst träns oxå, ett särskilt. Tror inte så många sett det förut. Ska nog inviga det imorgon, fotar då och visar :-)

Kommentarer
Postat av: Patricia Hellberg

Vart brukar du rida nu när paddocken och allt underlag är stenhårt? :)
Man blir liksom lite handikappad på hösten :p

Svar: Om det är stenhårt så skrittar jag bara. Då är klättring ett bra alternativ :-) Branta backar osv. Men vi har en travbana som inte fryser lika lätt som allt annat, på vissa ställen. Så där rider jag så länge de går o trava där :-)
Josefine Fred

2013-11-15 @ 09:11:41
URL: http://shiich.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0