Hoppträning

Har precis kommit hem och hunnit äta efter dagens hoppträning. :-) Jag var lite småbitter idag, av nån anledning. Haha. Och när jag först kom in och såg övningen så kände jag bara, NEJ, idag blir ingen bra dag. Jag vill inte. Så kände jag. Det var en serie, och eftersom B är extra spänd just nu så hade jag väl flygit av nånstans i mitten om jag hoppat den.
 
Iallafall, jag värmde upp och de gick helt ok. Hon var astaggad, och slängde med huvve och hade sig. Men efter ett tag kom hon till ro. På hinder var hon superfin idag och jag fick till ett väldigt bra jobb! De övningar vi gjorde, gjorde vi jättebra tycker jag, och G. :-) Vi fick en jättefin rytm och flyt. Kul! Men så kom vi till serien, och jag sa nej. G sänkte, jag gjorde ett halvdant försök, de tog stopp på första. Jag ville inte nå mer. Så jag fick hoppa sista, och så tog de stopp, jag vägrade. Sen blev jag "tvingad" o försöka igen på samma höjd, men då gav jag mig fan på de oxå och de gick bra. Hoppade det 3 ggr till och sen var det bra. :-)
 
Så sammanfattat.. De övningar vi gjorde idag gick JÄTTEBRA. De övningar vi inte gjorde är jag ju såklart liiite besviken på, men jag rår inte för att de blir såhär ibland. Jag är nöjd ändå! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0