Hoppträning

I skrivande stund står jag vid spisen och steker pannkakor samtidigt som jag bloggar. Hur jäkla smart som helst! ;-) Jag hatar att steka pannkakor bara för att det tar sån tid, och jag orkar aldrig vänta tillräckligt länge = vita pannkakor. Men nu så är problemet löst!
 
Har precis kommit hem från hoppträning, elr ja för en 40 min sen. Gick asbra idag!! Vi tränade anridning, och så red vi på en serie med 1-2 galoppsprång mellan hindrena.
 
Bella var svintaggad idag, stark och jävlig.  ;) Även på pelhamet... hon blir svintung och kör sitt race. MEN, de är bara under typ uppvärmning och innan jag börjat styra på ett hinder. För när jag rider an mot ett hinder blir hon sjukt fin och ridbar! Speciellt på slutet. Hur lydig som helst.
 
I serien så hoppade hon rätt avslappnat, inge tittig eller så som hon varit. Men när det kom upp två inramningsbommar på sista oxern, så vart det tydligen jättefarligt, för då tappade hon motorn redan på hindret innan. Så två stopp, och sen kom vi igen! Och då gick de jättebra. Utan att jag flippar ur och blir livrädd. Awesome. :-)
 
Sen avslutade vi med att träna anridning igen, på slutet, på tävlingshöjden 90 cm. Där fick jag lägga henne lite olika, stort, nära, lagom osv. Och känna av. Sista språnget vart ASBRA, och jag fick in känslan hur jag skulle rida henne. Jag måste komma ihåg ytterhjälperna, vända henne för ytter. Fasen vad bra vi kom då. :-) Fick tips om hur jag ska göra på framridningar osv.
 
Gick asbra helt enkelt!
 
Svårt att förstå hur hon laddar om från detta till världens räserhäst! Hihi ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0