Ridning x2

Idag har jag varit aktiv. :-) Vaknade kvart i 8 och hade sånt spring i benen att jag fick lov att fara upp till stallet på direkten. Mockade och grejjade åt B, hämtade utrustning och begav mig mot Elvis som skulle ridas.
 
Han är bra go! Men idag red vi ut en sväng, och han fryser fast/backar när han ser nåt läskigt, vilket han gör ganska ofta, så det gick mkt energi till det. Sen kom vi fram till travbanan vid oss, och där var det ännu mer läskigt + att han inte fick vara med sin hagkompis King, så det var väldigt jobbigt för honom. Han behöver få ta lite mer ansvar och känna sig mer självständig. :-) De gick helt ok!
 
Sen vidare till vårat stall igen, och rida fröken Bounty. En knabbstrupper-korsning av nåt slag tror jag? Minns inte riktigt. Men en rejäl dam är det iallafall, men ungefär lika hög som B. Trodde hon skulle vara lite av en ångvält att rida, men det var hon absolut inte! Jag gillar henne skarpt!! Har nog aldrig skrattat så mycket när jag ridit en häst iallafall. Satt med ett brett smile nästintill hela ridturen. Supersöt häst! Kändes som en c-ponny i traven innan hon kommit igång, och galoppen.. haha.. så himla söt galopp! Härlig häst.
 
Slutligen blev det lite massage, övningar och en promenad med fröken Bus. Och vad härligt det är när man ridit/hållit på med andras hästar, och så kommer man till sin egen... Man blir som kär på nytt! Uppskattar allt... Inget illa mot andra hästar, men liksom.. de är nåt särskilt med ens egen. <3 Lilla B..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Du får komma och rida Lisen om du vill ;) har sjukt mycket plugg i veckan som kommer!

2013-10-27 @ 16:36:39
URL: http://silverbern.blogg.se
Postat av: Lina Holmbom

Kul att du hittat lite hästar att rida! Alltid kul att prova lite nytt, men som sagt så är sina egna alltid bäst ;) Dom är uppfostrade som man vill ha dom :P

2013-10-27 @ 18:59:33
URL: http://skrotpiloten.blogg.se
Postat av: Rebecca

Åh kul å se en annan knabbekorsning! Såg lite mer bastant ut än min dock! Men Prick är också ponny-aktig i traven ibland! Haha

2013-10-27 @ 20:31:25
URL: http://zkold.se
Postat av: Lina

Trodde inte det var samma häst på bilderna först, den översta bilden ser ut som en söt B-ponny på nå vis :D

2013-10-28 @ 09:44:55
Postat av: Erika Pettersson

Elvis låter lite som min ponny fryser fast o backar^^ :P

Men kul o få rida andras hästar.
De är alltid kul o nyttigt. :)

2013-10-28 @ 14:49:56
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0