Skrittur

Idag tog jag och B en skrittur barbacka. Hon skötte sig mycket bra! :-) Vart inte alls så på,  utan lyssnade bra även när hon rann iväg lite på hemvägen. Annars går hon emot mina hjälper/förhållningar helt, och bara kör sitt race, men nu så lyssnade hon väldigt bra fastän hon ville öka farten. :-)
 
Var iväg och köpte ett Bucas Power Cooler åt henne oxå, då de verkligen var välbehövligt. Jag äger inget fleecetäcke med gjordar, vilket betyder att de skulle trilla av henne enkelt (om hon rullade elr så), och det svettäcket jag har är ett Smartex, och passar inte bra på varma soliga dagar, utan mer på vintern. Så ett power cooler kändes verkligen nödvändigt. Lagomt tunt svettäcke som hon kan ha när hon tävlat/tränat och är svettig, men de ändå är rätt så skönt ute utan att bli för varmt. Iaf så köpte jag först 135, för färgen jag ville ha fanns inte i större, men de fick jag ångra.... fick fara tillbaka hela vägen in till stan och byta till ett i 145 istället, som satt som en smäck! Men i en annan färg. :-)

Sjukt svårt med storlekar! Har nästan bara bucas på henne, ändå är det alltifrån 135 till 145 som jag får köpa då den ena är för liten elr för stor.. De senaste täcket, ett regntäcke, fick jag köpa i 135, för 145 drunknade hon i...
 
Kryssgjordar under :)

Kommentarer
Postat av: Q ord & inga visor!

Vad finns det där täcker i för fler färger?

sv:Just nu står han på kutterspån, men han står vanligtvis på Pellets..Tanken är väl att vi ska ev hämta råspån från sågen som ligger här i närheten vilket är lika lättmockat som pellets men faktiskt ännu billigare.Sen när det blir vinter på riktigt så får vi se då det handlar om kallstall.:)
mvh/Q

Svar: Plomminlila, lila, viol (viol har jag, de är bara missvisande bild), svart, marin. Menar du hos oss eller över huvudtaget? 140 o uppåt fanns bara i viol o plommon. 135 i svart. Ett marint i 155. Menar du över huvudtaget så finns de massor på nätet :-D
Josefine Fred

2013-10-04 @ 21:15:32
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0