Dressyr

Idag har jag och Bella genomfört ett kanonpass på banan. Dagens planer var att såklart fortsätta med att ha bogar och bakdel på plats. Vi red mycket volter, 10- och 15meters som det är i programmen vi rider. Dom sitter ganska mycket bättre nu, skulle vilja säga att dom är väldigt bra just nu. :-) Kan äntligen forma henne ganska bra i högervarvet.
 
I början i högergaloppen var de katastrof, fick henne inte alls att sträcka ut yttersidan och ställa inåt, utan de var nästan som om vi tippade inåt. Men efter lite uppvärmning och galoppjobb så kändes de faktiskt som jag fick henne att börja spåra.
 
Galoppjobbade i båda varven, galoppdelen ur LB:3an. Gick svinbra! Hon var så fin. Hon blir ju lite spänd efter ett avbrott till trav, men nu när jag kan rida henne mellan benen så kommer hon tillbaka ganska fint när jag formar till henne igen. Men vi fick till nåra fina fattningar och även bra avbrott!
 
Avslutade med att rida igenom programmet vilket gick kanonbra verkligen. Hon var jättefin! Helt klart godkänt. :-)
 
Till veckan blir det ganska intensivt för fröken B och mig. Tre träningar och en tävling. Däremellan får det bli kravlösa joggingpass och skrittpass.
 
Mån: Joggingtur el. skrittur
Tis: Dressyrträning för G.L
Ons: Joggingtur
Tors: Hoppträning för G.N
Fre: Skrittur/Skritt för hand/Vila
Lör: Dressyrträning för My
Sön: Tävling
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0