Hard work

Har rast på jobbet nu. Några timmar kvar :-) Har ju ett måndag-fredag-jobb nu, dagtid. Det har jag aldrig haft så de blir en erfarenhet de oxå. 3 månader har jag jobb, hallelulja så skönt! :-)

Ska hämta ut hoppsadeln jag köpt senare idag, o ev prova hoppträna i den imorn. Men den ska säljas som sagt. Vill ju dock testa den innan såklart nu när jag ändå äger den. ;) Är ni intresserad så hojta till! En Wintec Jump NEW, alltså den uppdaterade versionen av Wintecs hoppsadel.

Provade även nya täcket igår, men de gav inte ett bra första intryck i hur det satt på Bellis iaf. De verkar för trångt i bogen, suck. Men de löser sig väl på något vis.

Jaja, nu ska jag nog fortsätta o jobba så blire en uteritt m dressyr i skogen för Bellabus sen. Ska bli väldigt mysigt! :-D

Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Köpte ett Bucas till Rappe igår, fick också intrycket av att det var rätt tight i bogen, brukar ha problemet att täckena är något stora annars. :/

Svar: Samma här. De enda som funkar 100 för oss är bucas freedom..
Josefine Fred

2013-09-04 @ 13:19:38
URL: http://karlssoonn.blogg.se/
Postat av: My

Tänk på att Bucastäckena (likt Horseware) ska sitta rätt högt upp ppå halsen. Det är nog därför ni upplever dom som tajta för att man är van vid andra märken som sitter nere vid manken.

Jag älskar Bucas och dom sitter super på mina hästar.

Svar: Absolut. Bucas Freedom är dom som sitter perfekt på B, finns inga bättre. Dom är superbra skuren i halsen o allt, men sitter inte tajt vid bogen ändå. :-)
Josefine Fred

2013-09-05 @ 00:39:38
URL: http://mjeppan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0