Hoppträning

Idag hade jag hoppträning, och vi var bara två st. Egentligen skulle jag fått hoppa i en annan grupp idag då jag var själv i min grupp, men då frågade jag L om hon ville hoppa med mig och de ville hon. :-)
 
Gick asbra idag! De händer verkligen grejjer nu för mig och B. Jag har ju tre tränare, och alla tre, utan att ha nån form av samarbete, har höjt ribban för oss varje senaste pass för resp. tränare. Mer trav, mer tryck, mer bakdel. De är superkul. :-)
 
Vi red ganska enkla övningar idag, och jag hade en väldigt spänd häst ganska långt in på passet så vi fick rulla på och rulla på, på samma övning tills hon spände av. Och när hon gjorde det, så red vi några ggr till bara för att bli ännu mer trygga i det. Gick svinbra, och G säger att B börjar hoppa med mer tryck, och att hon hoppar med ganska mkt luft just nu mellan benen och hindret (förut hängde frambenen mycket). Idag fick vi en ny uppgift, eftersom jag går att påverka mer nu enligt G. Och de var att plocka upp huvudet på B, och mer tryck med bakdelen. Bellie går annars "på tygeln" mot hinder, och nu vill G att jag plockar upp huvudet så att hon ser hindret mycket tidigare och att vi därmed kan få bättre förutsättningar att komma rätt på hinder.
 
Ett bra ridpass helt enkelt. :-) Imorn tror jag hon ska få vila!
 

Kommentarer
Postat av: Viveca Jansson

Vad roligt att det går frammåt! Grattis till ett bra ridpass!

2013-09-06 @ 11:05:44
URL: http://aceviv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0