Klättring

Idag red jag och Bellson ut till klätterbacken. Påväg dit ca 15 min in i ridturen höll jag på att få mig min livs avramling, hahhaha! Vi kom i skogen på en slingrig stig, och strax innan vi kom fram till komposten som hon sett ett x antal ggr, så smäller hon ner framhovarna i backen, glor ner på ett träplank som att ögonen håller på poppa ut, och sen slänger hon sig 180 grader bakåt i all världens fart. Haha. Jag höll på dö!! Det var alltså ett plank som kommit dit, som endast syntes i profil (dvs inte alls), och när hon då såg från sidan att det var ett långt plank, höll hon på att dö. Haha!
 
Fortsatte till klätterbacken, joggade dit, och klättrade lång och låg upp. WIHO! Äntligen börjar B kunna klättra med sänkt hals istället för höjd hals och sänkt rygg pga hon är så tittig och får så bråttom. Men nu så tar de sig äntligen.

Tog två vändor, och sen red vi hemöver. Red in på en skogsväg och tog två galoppsträckor, och hon var jättefin! Kunde slappna av och hålla en lång och låg form och hade supertrevlig galopp i båda varven. Spänd och tittig bitvis men överlag fin!! :-) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0