Vila

Idag vilar Bellson. Det är fantastiskt väder så en uteritt hade inte entligen, men jag har jobbat natt i helgen två nätter så jag känner att det ändå skulle vara skönt att vila för min del. Sen har B gått hoppträning, dressyr och en 2-timmars konditionsritt tre dagar på raken. Så det blir perfekt för en vila för hennes del med. ;-)
 
Var iväg en sväng med Ordo-sadeln förut, till en tjej som skulle prova den på sin ponny. Det var såhäääär nära att dom köpte den... Den var för vid. Och dom trodde inte på padd. Så hade jag inte värmt om den till bredare hade dom köpt den! ;-) Men å andra sidan hade ju inte jag vetat om den skulle funka eller inte om jag inte värmt om den.
 
Har även fått ett erbjudande om ett byte... som jag klurar lite på. Jag har egentligen ingenting att förlora. Men det finns ett par saker med denna sadel som jag blivit erbjuden som kan vara nackdelar för mig. Men men, marknaden går lite trögt nu och egentligen förlorar jag inte på dethär eventuella bytet. Sitter och filar på ett kontrakt oxå då tjejen bor 80mil ifrån mig. Någon här som är bra på kontraktskrivning som kan tänka sig läsa kontraktet?
 
Ha en fin söndag!! :-D
 
 Till salu, 17" och xvid.  10.000:-

Kommentarer
Postat av: Martina

Sv; tack så mkt :) ja det hjälper faktiskt att tänka så iaf :D har också känt så förut men man mår ju liksom bara sämre av det :)

Om det var du som frågade om sadeln (anonym kommentar) så ja, det är en Bates Innova :)

Svar: Okej ja, precis. Men är det en extended? :D Och är du nöjd med den?
Josefine Fred

2014-04-27 @ 21:57:15
URL: http://martinaauren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0