Gårdagen

Igårkväll red jag ut med Linnea, en sväng till rakbanan. Pollarna var väldigt lugna och avspända påväg dit, och B var väldigt fin när jag joggade igång henne därborta framme vid banan. Övade tempoväxlingar och lite sånt. Hon var som sagt fin!
 
Sedan körde jag lite galopptempoväxlingar, och vänstern var hon jättefin i. Så när jag var nöjd fick hon långa tyglar och galoppera hur fort hon ville. Superskoj!!
 
Andra rundan skulle jag göra samma fast i höger galopp, men de märks att den är jobbigast för henne, plus att hon väntade på att få dedär klartecknet att galoppera FORT. Haha. Men när hon skötte sig bra så fick hon gå, och då STACK HON... den lilla räkan. Haha.
 
Sedan när vi var klara och skulle hem, så skulle jag och Linnea galoppera bredvid varandra.. Och de gick ju sådär! Haha. Kände att det var på gränsen att hon skulle sticka, och rätt vad de är börjar hon byta galopp och där såg hon sin chans att ta bettet och dra. Hahaha. Så jag och Bellie ba vroooom.... förbi Linnea och Quantas, och jag bara skrattade och skrattade... Vid slutet av vägen saktade hon av. Ja, så går det när man ger hästen lite väl mkt friheter! ;-) Men kul hade vi. :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0