Sommarn är slut!

Har ridit ut på en galen häst idag.. Nu är sommaren slut. Varje år hoppas och tror jag att B ska ha blivit lite klokare med året som gått, men inte blev det så detta år heller! ;-) Sommaren är våran bästa tid tillsammans, för hon är helt perfekt då. Sen blir det lite kyligare och då vänder det.. vilket det nu gjort. Visst kan det verka som jag förhastar mig nu, men jag har känt lite från tidigare uteritter och idag var liksom bara pricken över iet. Hon var så satans pigg, och spänd. Låg på som attan, kan inte slappna av, inte vila på steget.
 
Fick verkligen sänka kraven till mini-nivå idag. Inte bry mig om form, bogar, bakdel. Försökte i början men nä, dags att tänka om nu igen. Avsaktningar och igångsättningar fick bli det enda fokuset idag.. Sen i galoppen fick hon bara rulla. Men när jag ville trava så minsann skulle hon galoppera, så hon gör såna stora jäkla lufthopp uppåt/framåt.. Och hon blir så himla frustrerad när hon inte får som hon vill. Lillpuppan.
 
Hoppas det bara är en övergångsperiod nu. ;-) Har gjort iordning pelhamtränset tills imorgon, ska se hur hon är på det. :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0