Vila

Igår och idag vilar lilla B. Välförtjänt vila! Har pysslat om henne och myst på. :-) Justerade PS-tränset och grejade men det slutade med den ursprungliga "inställningen" i vilket fall. Stör mig på nedre remmen som hamnar så himla mkt på bettringarna. Nog för att alla träns med nedre snokrem gör det på henne, men detta är ju extremt. Funderar på att sälja tränset, eller köpa en annan nosgrimma att sätta fast. Eller sätta på Micklem-nosgrimman. Vi får se! Tål att funderas på. :-)

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Josefine! Jag har följt din resa enda från början och jag behöver lite råd och åsikter om en grej...

Jag har ridit till och från hela mitt liv. Jag har aldrig tävlat, jag är inte en grym ryttare och jag har aldrig ens tränat dressyr.
Nu är det som så att det har skett en grej som gör att jag kanske ska ta hand om en häst i några månader för ägaren har inget annat val och jag måste ställa upp. Jag VILL ställa upp men jag är så jävla rädd för att bli dömd för hur jag rider. Absolut inte av tränare, utan av andra.
Jag är rädd för att jag ställer upp hästen i ett stall där andra kommer döma mig för att jag inte är en lika bra ryttare som dem. Det skulle trycka ner mig något fruktansvärt.
Jag har inte ridit regelbundet på snart tre år och jag fyller tjugo i höst.
Jag är inte ett dugg rädd för något inom hästväg och jag känner mig jävligt stark i min ridning även fast jag inte är ett dugg lika erfaren som andra som jag kommer stå tillsammans med i stallet.

Tycker du jag är dum i huvudet som tar på mig detta ansvar? Kommer folk döma mig för att jag inte är en tävlingsmänniska? Kommer folk tycka jag är dum i huvudet...?

Hjälp mig! Vad ska jag göra?


Svar: Hej! Roligt att du ska få ta hand om en häst. :-) Det spelar ingen roll hur bra du rider, huvudsaken är ansvarsbiten runt omkring med allt vad det innebär att ha häst. Vill du bli bättre som ryttare så ta ridlektioner. Om du bara vill lulla runt i skogen och mysa, gör det. Men tänk inte på vad andra ska tycka. Du ska göra det som är hästar och ridning för dig, det du tycker är kul.
Sen ska man veta att ja, det finns dömande hästmänniskor och det finns riktigt elaka personer. Men ett tips är att kolla upp ev stall du är intresserad av, hälsa på, kolla referenser osv så att du har bästa möjlighet att komma till ett bra stall. För det finns såklart såna oxå! :-) Lycka till!
Josefine Fred

2014-08-19 @ 19:44:56
Postat av: Jossan

Jag vet att du har skrivit om skillnaderna mellan tränsen förut, då gillade du M:ET bättre än PS:ET . Har du tänkt om? Har själv ett M men klurar på ett PS.. Främst för nackstycket..

Svar: Om jag säger såhär.. jag har gått i säljartankar ett tag gällande PS tränset. Min häst verkar inte så förtjust i det tyvärr..
Josefine Fred

2014-08-22 @ 16:15:06
URL: http://himmelskadrommar.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0